Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Τα συνήθη λάθη των συζύγων στο σπίτι που κάνουν μια γυναίκα έξαλλη! (βίντεο)

Υπάρχουν σύζυγοι και σύζυγοι. Υπάρχουν εκείνοι που βοηθούν τη σύζυγό τους στο σπίτι και εκείνοι που έχουν το χάρισμα, να κάνουν τη ζωή της δύσκολη.

Τι κάνει όμως ένας άνδρας στο σπίτι που κάνει έξαλλη μια γυναίκα; Για ακόμη μια φορά η blogger Esther Anderson, η μαμά που καταγράφει την καθημερινότητά της και δημιουργεί μαμαδίστικα βίντεο που αποτυπώνουν την πραγματική ζωή μιας μαμάς στο σπίτι με τον άνδρα της και τα παιδιά της, με ρεαλιστικό τρόπο χωρίς υπερβολές, δίνει την απάντηση μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό της κανάλι στο You Tube.

Μένει πολλές ώρες στην τουαλέτα, ξυρίζεται και δεν μαζεύει τις τρίχες από τον νιπτήρα, κόβει τα νύχια του όπου βρει, πετάει τα άπλυτα έξω από το καλάθι, αφήνει τη βρεγμένη πετσέτα πάνω στο κρεβάτι, αφήνει άδεια τα μπουκάλια με το νερό ή το γάλα στο ψυγείο και κάνει το σπίτι άνω κάτω αν μείνει μόνος με το/τα παιδί/α στο σπίτι.

Μπορεί ένας άνδρας να μην κάνει όλα τα παραπάνω αλλά σίγουρα κάνει κάτι από αυτά. Δείτε το βίντεο παρακάτω που σίγουρα θα σας θυμίσει κάτι από τη δική σας καθημερινότητα στο σπίτι.


Πηγή