Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τετράδυμα μωράκια ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και είναι αξιολάτρευτα

Η Dayna και ο Colby γνωρίστηκαν πολλά χρόνια πριν, όταν η οικογένεια της Dayna μετακόμισε στο διπλανό σπίτι από αυτό που έμενε ο μετέπειτα σύζυγός της με τους γονείς του.

Τότε, κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι σε μερικά χρόνια θα είχαν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια και ότι θα ήταν γονείς όχι ενός ή δύο, αλλά πέντε παιδιών.

Ο πρώτος τους γιος, Lincoln, γεννήθηκε το 2015. Όταν αποφάσισαν να προσπαθήσουν και για ένα δεύτερο παιδί, αντιμετώπισαν προβλήματα γονιμότητας. Για δυόμιση χρόνια, δοκίμασαν μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και μετά αποβολές, υπομονή και επιμονή, η Dayna ανακάλυψε ότι είναι έγκυος σε τετράδυμα, ανήμερα των τρίτων γενεθλίων του γιου της.

Η Dyana απολαμβάνει τον ρόλο της μαμάς όσο κανέναν και λατρεύει να φωτογραφίζει τα παιδιά της. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Ιnstagram είναι γεμάτος με απίθανες φωτογραφίες τους και αυτός είναι ο λόγος που μέχρι και σήμερα, τη νεαρή μητέρα ακολουθούν πάνω από 180.000 χρήστες.

Οι φωτογραφίες βέβαια που ξεχωρίζουν είναι αυτές με τα χαριτωμένα και χαμογελαστά τετράδυμα να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό. Εμείς συγκεντρώσαμε στην gallery που ακολουθεί τις αγαπημένες μας. Ελπίζουμε να τις απολαύσετε όσο εμείς.

Πηγή πληροφοριών: helloquadruplets.com / Πηγή φωτογραφιών: Instagram @helloquadruplets

 




Πηγή