Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τι είναι η μητρότητα; Μια περιπέτεια που δεν τελειώνει ποτέ (pics)

Η Yulia Enslinger είναι μια μαμά που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της μητρότητας ως μια συνεχή περιπέτεια.

Αναγνωρίζει ότι όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες, και ότι κάθε μαμά πρέπει να έχει απίστευτα αποθέματα ενέργειας και υπομονής. Όμως οι χαρές που εισπράττει καθημερινά από το παιδί της αρκούν για να βρει την αντοχή να προσπαθήσει να γίνει ακόμα καλύτερη.

Η Yulia Enslinger λοιπόν, με πολύ χιούμορ αποτυπώνει στα σκίτσα της όλες αυτές τις καθημερινές στιγμές της μητρότητας που άλλοτε μοιάζουν με μαραθώνιο και άλλοτε με χαλαρό βάδην.

Τη δική της οπτική περί μητρότητας ασπάζονται πολλές άλλες μαμάδες που την ακολουθούν στο Instagram, επικοινωνούν μαζί της και μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες. 

Είπαμε τα σκίτσα της τα έχουν όλα: χιούμορ, ειρωνεία, αλήθεια. Αυτός είναι και ο λόγος που τόσες μητέρες νιώθουν να ταυτίζονται με τις δημιουργίες της Yulia Enslinger.

Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα θα σας κάνουν να χαμογελάσετε για όλα όσα έχετε περάσει αλλά και για όσα μοναδικά ζήσατε και ζείτε με το μωρό σας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο να δείτε στη gallery που ακολουθεί τα σκίτσα αυτής της μαμάς που βιώνει τη μητρότητα ως μια μοναδική και ατελείωτη περιπέτεια.




Πηγή