Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τι κάνει ένας καλός μπαμπάς…;

Στην πλειοψηφία τους οι άνδρες παραδέχονται ότι ποτέ δεν είναι έτοιμοι απο πριν να γίνουν μπαμπάδες, μέχρι… τη στιγμή που γίνονται.

1. Κάνει τα παιδιά σας να ξεκαρδιζονται με χαρακτηριστική άνεση.

2. Μαστορεύει τα παιχνίδια τους, φουσκώνει λάστιχα στα ποδήλατα, βάζει τα ξεχαρβαλωμένα πόδια της Μπάρμπι στη θέση τους, παίζει μαζί τους ποδόσφαιρο, σκαρφαλώνει στους καναπέδες και γίνεται παιδί.
3. Ξέρει τα ονόματα των ηρώων στα παιδικά που βλέπουν και μπορεί να απαντά με άνεση αν νίκησε ο καλός ή ο κακός…
4. Είναι πάντα εκεί για μία αγκαλιά που τους χωράει όλους. Συγχωρεί, κατανοεί και δίνει αγάπη.

Σχετική εικόνα
5. Μπορεί να γκιρινιάζει λίγο παραπάνω, αλλά στην πραγματικοτητα η καρδιά του είναι χρυσή και δε σας χαλάει χατίρι.
6. Σας φωνάζει να μη δίνετε σοκολάτες στα παιδιά, αλλά είναι εκείνος που θα πρωτοστατήσει στην επόμενη διατροφική ζαβολιά μαζί με τα παιδιά.
7. Θέλει να τα γράψει σε αθλητικές δραστηριότητες για να μπορεί α) να πηγαίνει μαζί τους για ποδόσφαιρο ή μπάσκετ αν είναι αγόρια ή β) να παρακολουθεί από κοντά τους συμμαθητές και τους δασκάλους της κόρης του, για να ..κόψει τα πόδια σε όποιον την ενοχλήσει!
8. Μπορεί να λείπει ώρες από το σπίτι αλλά όταν έρθει, θα τα φιλήσει και θα τα σκεπάσει με τρόπο που θα ζηλέψετε κι εσείς η ίδια -και θα αναρωτηθείτε αν έχει σκεπάσει ποτέ με τόση αγάπη κι εσάς.
9. Τα παιδιά τον θαυμάζουν και τον θεωρούν ικανό να λύσει όλα τα προβλήματα, να φτάσει το ταβάνι, να πολεμήσει τους κακούς, να βγει πρώτος σε όλους τους αγώνες, να τα καταφερει στα πάντα…

Αποτέλεσμα εικόνας για πότε είναι καλός μπαμπάς
10. Και αν τίποτα από όλα τα άλλα δεν κάνει γιατί οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν… καλός μπαμπάς ειναι αυτός που σέβεται τη μαμά των παιδιών του. Από εκεί ξεκινάνε όλα.

Αποτέλεσμα εικόνας για πότε είναι καλός μπαμπάς


Πηγή