Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το βραβείο του ταχύτερου μπαμπά πάει σε αυτόν τον άνδρα (βίντεο)

Θα μιλήσουμε ειλικρινά! Αν είμασταν οι σύζυγοι του άνδρα αυτού, μια κατσάδα μετά από το περιστατικό που θα δείτε παρακάτω… θα την άκουγε για τα καλά.

Γιατί; Θα δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ένας μπαμπάς μπήκε στο σπίτι και άφησε το καρεκλακι αυτοκινήτου στην άκρη του καναπέ θεωρώντας ότι το έχει τοποθετήσει σωστά και απομακρύνθηκε. Δευτερόλεπτα αργότερα το καρεκλάκι γέρνει και πάει να πέσει… Όμως, για καλή τύχη του μωρού (και του μπαμπά) το αντιλαμβάνεται ο ίδιος και τρέχει σαν άνεμος πριν προλάβει το μωρό να βρεθεί κάτω από τον καναπέ.

Όπως θα δείτε και ο πρωταγωνιστής του βίντεο, την ίδια στιγμή συνειδητοποιεί ότι έκανε μεγάλη ανοησία πιάνονας το κεφάλι του από ανακούφιση που δεν έγινε κάτι χειρότερο.

Το στιγμιότυπο δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την ημέρα της γιορτής του Πατέρα γράφοντας: “Χρόνια πολλά σε εμένα επειδή είμαι απίθανος, ακόμη και αν εγώ τοποθέτησα στην άκρη του καναπέ το μωρό”.

Οι χρήστες του διαδικτύου βλέποντας το βίντεο τον χειροκρότησαν για τα γρήγορα αντανακλαστικά του. “Καλή διάσωση μπαμπά”, έγραψε ένας, “Η διάσωση της χρονιάς”, σχολίασε ένας άλλος ενώ μια μαμά έγραψε αναφερόμενη στην μαμά της οικογένειας “Ο σκύλος κοιτάζει με ύφος ‘η μαμά θα στα ψάλει για τα καλά αν δει τι έγινε!’ “.

Δείτε και εσείς το βίντεο παρακάτω.




Πηγή