Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Το δώρο αυτής της νύφης στον θετό της γιο τον συγκίνησε

Νύφη έδωσε δαχτυλίδι τη μέρα του γάμου της στον θετό της γιο και οι φωτογραφίες εντυπωσιάζουν.

Πριν παντρευτεί τον άνδρα της, Tyler, η Rebekah Ryan Seabolt ήξερε ότι ο γιος του, Jude, ήθελε να συμμετάσχει ενεργά στον γάμο αυτό. Αποφασισμένη να σηματοδοτήσει την αρχή του ταξιδιού τους ως οικογένεια, η Rebekah άρχισε να σχεδιάζει το δώρο που επρόκειτο να παρουσιάσει στον Jude πολύ πριν πει το «ναι» στον σύζυγό της.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησε τη βοήθεια της φωτογράφου Ashah Smith. Ήθελε να απαθανατίσει τη συγκινητική αυτή στιγμή, μια για πάντα.

Όπως θα δείτε και παρακάτω του κάνει δώρο μια χρυσή βέρα! Δείχνοντάς του την αγάπη της με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο. Μπορεί να μην ήταν δικό της βιολογικό παιδί, όμως πήρε όρκο ότι θα τον αγαπάει για μια ζωή σαν δικό της παιδί.

«Πάντα ήξερα ότι ήθελα να κάνω κάτι μοναδικό για τον Jude, έτσι ήθελαν να τον συμπεριλάβω με κάποιο τρόπο στο μυστήριο», είπε η Rebekah στο Popsugar.com και συνέχισε, «Θυμήθηκα κάποια στιγμή όταν ψάχναμε τις βέρες μας ο Jude, ανέφερε ότι ήθελε και εκείνος ένα δαχτυλίδι, από τη στιγμή που ο μπαμπάς του θα παίρναμε για εμάς. Συνειδητοποίησα ότι αυτό θα σήμαινε κάτι για εκείνον!».

Κάπως έτσι άρχισε να ψάχνει για το κατάλληλο δαχτυλίδι και το βρήκε. Μάλιστα ζήτησε να χαράξουν επάνω τη φράση «Για πάντα οικογένεια!» και την ημερομηνία του γάμου τους. «Ήθελα να γνωρίζει καθώς μεγαλώνει ότι ο γάμος αυτός μας έκανε και επίσημα οικογένεια!».

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που ακολουθούν.

 


Πηγή