Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Το 5λεπτο μακιγιάζ της μέλλουσας μαμάς Emily Ratajkowski θα το λατρέψετε

Το πανέμορφο πρόσωπό της, οι εντυπωσιακές αναλογίες της και το ταπεραμέντο της, έχουν αναδείξει την Emily Ratajkowski σε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες παγκοσμίως.

Έγινε ευρέως γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke “Blurred Lines” το οποίο έγινε νούμερο 1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες. Το 2014 συμμετείχε στην ταινία “Gone Girl” με τον Ben Afleck, ενώ ένα χρόνο μετά πρωταγωνίστησε στις ταινίες Entourage και We Are Your Friends με συμπρωταγωνιστή τον “Zack Efron”.

Η ηθοποιός και μοντέλο γιόρτασε φέτος τα 29α γενέθλιά της και τον Οκτώβριο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο πρώτο της παιδί. Την αποκάλυψη έκανε με μία σειρά αναρτήσεων στις οποίες πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Στον έκτο πλέον μήνα της εγκυμοσύνης της, η μελαχρινή καλλονή είναι πιο όμορφη και γλυκιά από ποτέ. Βέβαια, εάν από τα χαρακτηριστικά της που την έκαναν να ξεχωρίσει, είναι η φυσική της ομορφιά την οποία φροντίζει να αναδείξει και μέσα από το καθημερινό της μακιγιάζ.

Παλαιότερα, η Emily είχε γυρίσει για την Αμερικανική Vogue ένα βίντεο όπου έδειχνε στις θαυμάστριές της το πεντάλεπτο μακιγιάζ που προτιμά για κάθε ώρα της ημέρας. Δείτε το παρακάτω και δοκιμάστε το και εσείς. Θα σας κάνει να δείχνετε φρέσκια και λαμπερή όλη μέρα.


Πηγή