Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Το Brainy.gr κατέκτησε το βραβείο Silver Award 2019

To brainy.gr, το πλέον σύγχρονο εργαλείο μελέτης για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, εδραιώνει τη θέση και το θεσμικό του ρόλο στο χώρο της εκπαίδευσης.
Στα πλαίσια του διαγωνισμού Education Leaders Awards 2019 κατέκτησε το βραβείο Silver Award 2019 στην κατηγορία ψηφιακή εκπαίδευση.

Στην πλατφόρμα brainy.gr η μάθηση συναντά τoν ψηφιακό κόσμο.

Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο συνδρομητικό εργαλείο εκπαίδευσης με εξαιρετικά χαμηλό κόστος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους εξωσχολικής εκπαίδευσης, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του μαθητή.

Πέρα από τη γνώση, στο επίκεντρο βρίσκεται η κατανόηση της μεθοδολογίας και του τρόπου σκέψης. Ικανότητες με τις οποίες το παιδί θα μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση του παρουσιαστεί.

Μέσω μιας σειράς από εκπαιδευτικά βίντεο, οι καθηγητές του brainy.gr αναλύουν την ύλη των σχολικών μαθημάτων. Στην πλατφόρμα οι μαθητές θα βρουν οργανωμένες σε timeline τις μαθησιακές ενότητες με τις αντίστοιχες ασκήσεις του βιβλίου, ενσωματωμένες επιπλέον ασκήσεις και διαγωνίσματα, καθώς και ειδικά διαμορφωμένα τεστ πολλαπλών επιλογών, τα οποία αναδεικνύουν τις αδυναμίες κάθε παιδιού και τα σημεία όπου πρέπει να δώσει μεγαλύτερη βάση στη μελέτη του. Παράλληλα, στα παιδιά προσφέρεται καθημερινή δυνατότητα να αποστείλουν όσες απορίες έχουν στους καθηγητές της ομάδας του brainy και να λάβουν άμεσα τις απαντήσεις που χρειάζονται.

Η γραφική απεικόνιση της εκπαιδευτικής ύλης σε βίντεο συνιστά τη βασική του διαφοροποίηση από τα άλλα μέσα εκπαίδευσης. Αυτόματα αυτό, προσφέρει καλύτερη κατανόηση και αφομοίωση, καθώς η οπτικοποίηση της πληροφορίας σε συνδυασμό με την κίνηση βοηθά πάρα πολύ. Επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε παιδί να επαναλάβει το βίντεο όσες φορές θέλει, από όπου θέλει, είτε είναι στο σπίτι είτε όχι, και όποτε θέλει.

Το σύνολο των πρωτοποριακών χαρακτηριστικών του brainy.gr προσφέρει μία νέα, πιο αποτελεσματική εμπειρία μάθησης και μελέτης, αποτελώντας την βασική αιτία της σημαντικής διάκρισης που κατέκτησε.

Ακολουθούν παραδείγματα διεξαγωγής των μαθημάτων:

Φυσική Γ’ Γυμνασίου: https://vimeo.com/282927618 

Ιστορία Στ’ Δημοτικού: https://vimeo.com/284113826 


Πηγή