Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Υπέροχα πορτρέτα μωρών που κοιμούνται (pics)

Η Sarah είναι μία επαγγελματίας φωτογράφος και μαμά δύο παιδιών που εξειδικεύεται στις φωτογραφήσεις οικογενειών και μωρών. Όπως αναφέρει στο site της, sarbury.com, το να φωτογραφίζει οικογένειες, μωρά που μόλις έχουν έρθει στον κόσμο και σημαντικές στιγμές στην οικογενειακή καθημερινότητα, την κάνει ευτυχισμένη και είναι τροφή για την ψυχή της.

Με πάνω από δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας, η Sarah έχει αρκετούς θαυμαστές που την ακολουθούν και στα social media. Στον επαγγελματικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζει πολλές από τις φωτογραφίες που τραβάει κατά καιρούς και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους απίθανα στιγμιότυπα που έχει απαθανατίσει με τον φωτογραφικό της φακό. Νέες μαμάδες που κρατάνε αγκαλιά το λίγων ημερών μωρών τους, τρυφεροί μπαμπάδες, αδέρφια που αντικρύζουν για πρώτη φορά το νεογέννητο αδερφάκι τους.

Από τις φωτογραφίες της όμως που ξεχωρίζουν είναι και αυτές μωρών που κοιμούνται. Η Sarah τραβάει απίθανα πορτρέτα μωρών την ώρα που κοιμούνται και με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει τη γαλήνια έκφρασή τους.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η φωτογράφος στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: instagram.com/cristiana_conteduca_fotografa




Πηγή