Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Φέτος τα παιδικά χαμόγελα φτιάχνονται με τη δύναμη των μαμάδων!

Ειδικά εμείς οι μαμάδες, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πόση «έξτρα» δύναμη απαιτείται για να είμαστε εκεί για τους δικούς μας ανθρώπους – πάνω από όλους και όλα για τα παιδιά μας, τα παιδιά που μας χρειάζονται. Για να βλέπουμε τα παιδικά προσωπάκια τους χαμογελαστά και αυτό το χαμόγελο να βγαίνει από την καρδιά τους και να καθρεφτίζεται στα μάτια τους.

Για να είμαστε λοιπόν όλες οι μαμάδες super δυνατές για τα παιδιά μας και για όλους όσοι μας χρειάζονται, πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Τι θα πει αυτό; Θα πει να προσέχουμε τον οργανισμό μας, να του δίνουμε όλα όσα χρειάζεται, να του δίνουμε τη δύναμή του, καθημερινά και όπως χρειάζεται. Όλες μας γνωρίζουμε ότι τη δύναμή μας την παίρνουμε από τις υπερτροφές της φύσης – αρκεί να φτάνουν εύκολα σ’ εμάς! Τα προϊόντα της SUPERFOODS φροντίζουν να τα φέρνουν σ’ εμάς που τα χρειαζόμαστε, με τον πιο απλό τρόπο: Αναλόγως με τις δικές μας ανάγκες, υπάρχει μία υπερτροφή για να πάρουμε τη δύναμή μας – όπως πρέπει, όπως θέλουμε!

Με τη δύναμή μας, χαρίζουμε χαμόγελα σε όλα τα παιδιά!

Ειδικά φέτος όμως, εμείς οι μαμάδες έχουμε τη δυνατότητα να γεμίσουμε χαμόγελα τα παιδικά προσωπάκια όχι μόνο των δικών μας παιδιών, αλλά όλων των παιδιών που το χρειάζονται. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το… να πάρουμε τη δύναμή μας, να πάρουμε SUPERFOODS! Διότι, φέτος η SUPERFOODS έχει αναλάβει ένα πολύ σημαντικό έργο για παιδιά που έχουν ανάγκη: Έτσι λοιπόν, καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες 100 παιδιών και των οικογενειών τους που εξυπηρετούνται από τα Κέντρα Στήριξης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος SUPERFOODS μέχρι τις 31/12/2020, κατανοώντας τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής που διανύουμε.

superfood 3

Μια διαφορετική χρονιά, με σημαντικές αλλαγές σε κάθε επίπεδο, για όλους μας, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Φέτος λοιπόν, χρειαζόμαστε όσο ποτέ τη δύναμή μας – ώστε να μείνει αναλλοίωτο, κάτι πολύ σημαντικό: Το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών!

Η ενέργεια αφορά την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος SUPERFOODS και έχει διάρκεια έως τις 31/12/2020.

Τα προϊόντα SUPERFOODS διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.


Πηγή