Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Φωτογράφιση νεογέννητου: Δέκα ιδέες για φωτογραφίες μπαμπάδων με τα μωρά τους

Η Έβελιν είναι επαγγελματίας φωτογράφος νεογέννητων. Η τέχνη της φωτογραφίας ανέκαθεν της κέντριζε το ενδιαφέρον, ωστόσο ασχολήθηκε ακόμα περισσότερο μετά τη γέννηση των γιων της. Μετά και τον δεύτερο τοκετό, η νεαρή μητέρα είχε παντού μαζί της την φωτογραφική της μηχανή και το πρώτο ειδικά διάστημα απαθανάτιζε την κάθε στιγμή με το νεογέννητο.

«Τα παιδιά μου είναι η έμπνευσή μου, η κινητήριος δύναμή μου» αναφέρει στην προσωπική της ιστοσελίδα. Από το 2019 η Έβελιν ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογράφιση νεογέννητων και έχει ήδη ξεχωρίσει για τη δουλειά της.

Οι φωτογραφίες της είναι ιδιαίτερες γιατί είναι αυθόρμητες, τραβηγμένες στο σπίτι ή στο μαιευτήριο και δίνεται έμφαση στο συναίσθημα και στις εκφράσεις των νέων γονιών και των μωρών και όχι στα σκηνικά και τα props.

Οι ιδιαίτερες φωτογραφίες μπαμπάδων με τα μωρά τους

Η Έβελιν δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες που τραβάει στο επαγγελματικό της προφίλ στο Instagram. Μέχρι σήμερα έχει αναρτήσει πάνω από 1.000 φωτογραφίες και οι διαδικτυακοί της φίλοι ξεπερνούν τις 27 χιλιάδες.

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι αυτές μπαμπάδων με τα νεογέννητα μωρά τους. Η φωτογράφος απαθανατίζει τους νέους γονείς σε τρυφερά στιγμιότυπα με τα μωρά τους είτε στο σπίτι, είτε στο μαιευτήριο. Φωτογραφίες υπέροχες, τρυφερές που σίγουρα θα θέλατε να έχετε κι εσείς στον φωτογραφικό άλμπουμ του παιδιού σας.

Εμείς συγκεντρώσαμε δέκα από τις αγαπημένες μας για να πάρετε ιδέες. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή