Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Φωτογράφος απαθανατίζει ενήλικες με τα αγαπημένα τους παιδικά παιχνίδια

Τα παιδικά χρόνια είναι τα πιο ξέγνοιαστα, χαρούμενα και τρυφερά. Οι αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας είναι γεμάτες με όμορφες στιγμές και φυσικά πολλά και διαφόρων ειδών παιχνίδια.

Η Karoline Köster είναι μία επαγγελματίας φωτογράφος από τη Γερμανία. Το τελευταίο διάστημα ασχολείται με ένα project που εμπνεύστηκε η ίδια και το οποίο παρουσίασε πρόσφατα στο boredpanda.com. Η φωτογράφος απαθανατίζει ενήλικες όλων των ηλικιών με τα αγαπημένα τους παιχνίδια από την παιδική τους ηλικία. Τα πορτρέτα ανδρών και γυναικών, ξεχωρίζουν για την ιδιαιτερότητα τους και όπως αναφέρει η καλλιτέχνης στο άρθρο της, στην πραγματικότητα εστιάζει περισσότερο στην ίδια την ανάμνηση, παρά στα ίδια τα πρόσωπα. Σύμφωνα με την Karoline, τα αντικείμενα αυτά αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ιδιοκτητών τους και αυτό ακριβώς είναι που της αρέσει.

Η φωτογράφος έχει ανεβάσει αρκετές από τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας ποζάρουν με λούτρινα αρκουδάκια, αυτοκινητάκια, “Ευχούληδες” και πολλά ακόμα ηλικία που σίγουρα θα ξυπνήσουν και τις δικές σας παιδικές μνήμες. 

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @whenyouwerwyou_ng




Πηγή