Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Φωτογράφος απαθανατίζει μωρά με ζωάκια και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

Για την Sujata Setia η φωτογραφία δεν είναι απλώς μία δουλειά. Είναι τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας. Οι φωτογραφίες έχουν ρεαλιστικά και παράλληλα παραμυθένια στοιχεία και αυτό είναι που τις κάνει τόσο ιδιαίτερες.

Στόχος της, όπως αναφέρει στο boredpanda.com, είναι να υπενθυμίσει σε όσους βλέπουν τη δουλειά της πόσο όμορφη είναι ζωή και πώς εάν επικεντρωθούμε στα καλά αυτού του κόσμου, μπορούμε πραγματικά να ζήσουμε ευτυχισμένοι.

 

Η Sujata ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία σε μία ιδιαίτερη για αυτήν περίοδο της ζωής της. Για πέντε χρόνια ήταν άνεργη και το ίδιο διάστημα έφερε στον κόσμο η κόρη της. Λίγο μετά τον ερχομό του νέου μέλους, ο σύζυγός της, της έκανε δώρο μία φωτογραφική μηχανή και με αυτήν ξεκίνησε να απαθανατίζει τοπία και ανθρώπους. Η φωτογράφος δημοσίευε τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και πολύ γρήγορα κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Λίγο καιρό μετά, ανέλαβε την πρώτη της δουλειά ως φωτογράφος σε ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων και ακολούθησαν πολλές ακόμα.

Η φωτογραφία έγινε για την Sujata τρόπος έκφρασης και όταν δεν ήταν απασχολημένη με κάποιον πελάτη, φωτογράφιζε στιγμιότυπα και από την δική της καθημερινότητα στο σπίτι. Από τις πιο ξεχωριστές στιγμές που θυμάται ήταν όταν έβλεπε την δύο ετών κόρη της να παίζει με την πεθερά της και τον σκύλο της. Η Sujata άρχισε να τις φωτογραφίζει και αυτό αποτέλεσε έμπνευση για ένα νέο project, τη φωτογράφιση παιδιών με διάφορα ζώα.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / butnaturalphotography

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την ιδιαίτερη σχέση παιδιών και ζώων και την αθωότητα και των δύο. Εικόνες που αν και αποτυπώνουν ρεαλιστικά στιγμιότυπα, θυμίζουν παραμύθι και πράγματι μας υπενθυμίζουν ότι η ομορφιά βρίσκεται στα πιο μικρά και απλά πράγματα.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογαφίες της Sujata στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή