Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Φωτογραφίες νεογέννητων δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους (εικόνες)

Η Mart είναι μαία και επαγγελματίας φωτογράφος γέννας. Έχει παρευρεθεί σε τοκετούς δεκάδων γυναικών και με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει τα ιδιαίτερα στιγμιότυπα.

Η νεαρή γυναίκα έχει επίσης δημιουργήσει το Instagram account Birthmark.al, στον οποίο δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες που τραβάει. Μεταξύ αυτών οι φωτογραφίες νεογέννητων στην αγκαλιά της μαμάς τους, στα χέρια των νοσοκόμων, στην κούνια νοσοκομείου.

Οι φωτογραφίες αυτές είναι ενθύμιο ζωής. Κάποιες είναι έγχρωμες και άλλες ασπρόμαυρες, όλες όμως ιδιαίτερες και ξεχωριστές.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / birthmark.al

Από τις πιο εντυπωσιακές είναι η παρακάτω, που δείχνει μία γυναίκα στο κρεβάτι τοκετού, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της. Η φωτογραφία εστιάζει στην κοιλιά και αποτυπώνει τις στιγμές πριν τον τοκετό.

fotografies toketou 10

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / birthmark.al

Περισσότερα likes έχει συγκεντρώσει μία ασπρόμαυρη φωτογραφία νεογέννητου που μόλις έχει πλυθεί, καθαριστεί, λίγο πριν παραδοθεί ξανά στην αγκαλιά της μαμάς του.

 

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί. Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Μart στην gallery που ακολουθεί. 




Πηγή