Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Όταν η οικογένεια μεγαλώνει – Ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ

Η Erica είναι φωτογράφος και μητέρα δύο παιδιών. Το πάθος της για τη φωτογραφία, το ανακάλυψε λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, μερικά χρόνια πριν. Όπως αναφέρει και στην επαγγελματική της σελίδα, με τον φωτογραφικό της φακό απαθανάτιζε την κοιλιά της που μεγάλωνε μέρα με τη μέρα, αλλά και τις πρώτες στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειας όταν γεννήθηκε.

Τα τελευταία χρόνια, ασχολείται με την φωτογραφία και επαγγελματικά. Εξειδικεύεται στις φωτογραφήσεις νεογέννητων και οικογενειών και πολλοί είναι οι γονείς που την έχουν εμπιστευτεί για να απαθανατίσει τις πρώτες στιγμές με το μωρό τους.

Οι φωτογραφίες της αποτυπώνουν τα μοναδικά συναισθήματα που βιώνει ένας νέος γονιός τις πρώτες εκείνες μέρες αλλά και την πρώτη γνωριμία των μεγαλύτερων παιδιών με το αδερφάκι τους.

“Το να απαθανατίζω αυτές τις πρώτες στιγμές με το νεογέννητο, είναι αυτό που αγαπώ να κάνω. Αυτές οι πρώτες ώρες είναι τόσο πολύτιμες, αλλά και τόσο εύκολο να ξεχαστούν. Μέχρι να επιστρέψετε στο σπίτι από το μαιευτήριο, το μωρό θα είναι ήδη τόσο διαφορετικό. Αυτές οι πρώτες εβδομάδες περνούν σαν αστραπή.” αναφέρει σε μία από τις αναρτήσεις της.

neo melos oikogeneias fotografies 2

Τι κάνει τις φωτογραφίες της Erica τόσο υπέροχες; Εκτός από το ότι φωτογραφίζει τα νεογέννητα με τρόπο μοναδικό, στις φωτογραφίες της αποτυπώνεται η τρυφερότητα των γονιών και των μεγαλύτερων παιδιών προς το νέο μέλος και αναδεικνύουν αυτό που όλοι γνωρίζουμε, αλλά κάποιες φορές το ξεχνάμε. Ότι η οικογένεια είναι ότι πιο σπουδαίο και όμορφο υπάρχει.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Errica στην gallery που ακολουθεί.


Πηγή