Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Όταν οι ραγάδες γίνονται τέχνη, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

Αυτή η γυναίκα χρησιμοποιεί γκλίτερ και εντυπωσιάζει με τις όμορφες φωτογραφίες που δείχνουν τις γυναικείες ραγάδες ως μια μορφή τέχνης.

Είναι όλες οι φωτογραφίες υπέροχες

Η καλλιτέχνης του Instagram, Sara Shakeel έγινε γνωστή μέσα από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που άρχισε να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό, χρησιμοποιώντας γκλίτερ.

Αυτές που εντυπωσίασαν περισσότερο από όλες τις φωτογραφίες; Εκείνες που μετέτρεπαν τις ραγάδες σε εντυπωσιακά έργα τέχνης. Η οδοντίατρος που έγινε καλλιτέχνης πρόσθεσε γκλίτερ, λάμψη, χρυσό και κρυστάλλους για να τονίσει και για να δείξει την πραγματική ομορφιά που έχουν τα σημάδια και οι ραγάδες επάνω στο γυναικείο σώμα. Είτε μια γυναίκα απέκτησε τις ραγάδες της μετά την εγκυμοσύνη, είτε γιατί ήρθε αντιμέτωπη με διατροφικές διαταραχές και γρήγορη απώλεια ή απόκτηση βάρους, θα πρέπει να αγαπά το σώμα της, να το φροντίζει και το ίδιο να αγαπά και να φροντίζει τα σημάδια της.

Οι φωτογραφίες της έχουν μεγάλη απήχηση στους followers της και αυτό γιατί η Sara κατάφερε να μεταμορφώσει τις “ατέλειες” (έτσι όπως κάποιοι θεωρούν τις ραγάδες) σε πραγματική τέχνη.

Δείτε τις δημιουργίες της παρακάτω:




Πηγή