Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

10 λόγοι γιατί είναι υπέροχο να έχεις 3 παιδιά!

Είναι υπέροχο να έχεις παιδιά, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Το πόσα παδιά, εξαρτάται από τις επιθυμίες και τις δυνάμεις του καθενος, αλλά το νουμερο 3 δεν παύει να ακούγεται συναρπαστικό, κάθε φορά που το ακούμε.

Ας δούμε λοιπόν γιατί είναι υπέροχο να έχεις 3 παιδιά, συμφωνα με τια μαρτυρίες των τρίτεκνων

1. Δε χρειάζεται να αρχίσεις γυμναστική. Κάνεις ασταμάτητα τόσες δουλειές και τόσο τρέξιμο που ισοδυναμεί με μια κανονική συνδρομή στο γυμναστήριο. Εξοικονομείς μάλιστα και χρήματα αφου ιδρώνεις… κυνηγώντας τα παιδιά σου!
2. Γινεσαι ο φανταστικότερος διαιτητής όλων των εποχών, αφού όλη μέρα προσπαθείς να επιβάλεις την τάξη.
3. Παύεις να είσαι το κέντρο πληροφοριών του σπιτιου. Δεν ξερεις μόνο εσύ που είναι κάθετί. Ολοι έχουν να δώσουν από μία πληροφορία! Κάθε τι που λέει κάποιος μπορεί να κρύβει μια απίθανη ιστορία. Πού να είναι το πειρατικό καράβι; Δεν ξέρεις μόνο εσύ μαμά… ξεκίνα τις ερωτήσεις!
4. Θα είσαι φανταστικός παιδίατρος. Θα ανανεώνεις αναγκαστικά τις γνώσεις σου με κάθε παιδάκι. Στο τρίτο ίσως και να μπορείς να κάνεις μόνη σου τα εμβόλια!
5. Σπάνια θα κοιμάσαι μόνη σου. Ολο και κάποιο ποντικάκι θα τρυπώσει στο κρεβάτι.
6. Θα έχεις πάντα παιχνίδια για οποιο παιδάκι έρχεται επισκεψη. Πολλά παιχνιδια. Παντού.
7.Θα γινεις «μανούλα» στα μαθηματικά και τη διαίρεση. Το να διαιρείς τα πάντα διά 3, με ισότητα και δικαιοσύνη, δεν είναι καθόλου εύκολο πραγμα!
8. Το τριτο σου παιδάκι, θα τα βρεί όλα ετοιμα. Ρουχα, αξεσουάρ, παιχνίδια, κούνια, καθισματάκια. Μη σκας λοιπόν για τα έξοδα. Σε πολλά πράγματα θα κάνεις οικονομία.
9. Δε θα γινεις γονιός ελικόπτερο. Κάτι που μπορεί να σου συμβεί με το ένα ή τα δύο, με τα τρία σχεδον αποκλειεται! Εκτός αν είσαι μάγος. Αλλιως, δε μπορείς, ουτε λόγω χρόνου ούτε λογω κούρασης να εισαι συνεχώς πανω και από τα τρία!
10. Αγκαλιές και σ’αγαπώ, επί τρία. Δεν υπάρχει καλύτερο. Ούτε και χρειάζονται άλλες λεπτομέρειες…


Πηγή