Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

10 πρωτοχρονιάτικα δωράκια που μπορείς να κάνεις σε μια μαμά

Και οι μαμάδες έχουν ψυχή και ναι χρειάζονται και αυτές ένα δωράκι λίγο πριν εκπνεύσει το 2016. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό… αρκεί να έχει διαλεχτεί ή φτιαχτεί με πολύ αγάπη για εκείνη.

Πιστέψτε μας ό,τι και αν της πάρετε σίγουρα θα το λατρέψει.

#1 Ένα ζευγάρι χουχουλιάρικες παντόφλες


Προτιμήστε ένα ζευγάρι ωραίες γούνινες παντόφλες, που θυμίζουν μποτάκια, σίγουρα δεν θα τις βγάζει από τα πόδια της.

#2 Έναν σκούφο

mom and daughter hats fashion winter hat
Εμείς οι μαμάδες λατρεύουμε τους σκούφους. Είναι ένα ωραίο καμουφλάζ μιας και μπορεί να κρύβει τον ατημέλητο μαμαδίστικο κότσο μας, που συνήθως έχουμε είτε είμαστε στο σπίτι είτε όχι.

#3 Μία κουζινομηχανή

c10099799 3
Μην πάει το μυαλό σας στις πολύ ακριβές κουζινομηχανές. Πολλά καταστήματα ειδικά την περίοδο των γιορτών βάζουν αρκετές προσφορές, έτσι μπορεί μια μαμά να αποκτήσει την κουζινομηχανή των ονείρων της ακόμη και με 50% έκπτωση. Έτσι θα δημιουργεί ακόμη πιο εύκολα και γρήγορα γλυκές δημιουργίες. 

#4 Μια ζωγραφιά ή χειροτεχνία

1142047 50057145
Δεν υπάρχει ωραιότερο δώρο από μια ζωγραφιά ή μια χειροτεχνία που έχουν φτιάξει τα παιδιά ειδικά για τη μανούλα.

#5 Μια κούπα

koypa
Η μέρα μιας μαμάς πάντα ξεκινάει με μια κούπα καφέ ή τσάι; Μια κούπα αποκλειστικά για εκείνη πάντα θα της θυμίζει την αγάπη και τη σκέψη σας.

#6 Ένα ζεστό φουλάρι

foylari
Λίγο πριν βγει από το σπίτι θα το τυλίγει στο λαιμό της για να αποφύγει το κρύο.

#7 Ένα άρωμα

aroma
Διαλέξτε ένα ωραίο φρουτένιο και δροσερό άρωμα να της χαρίσετε. Ακόμη καλύτερα επιστρατεύστε το μικρό σας να διαλέξει αντί για εσάς.

#8 Ένα μικρό τσαντάκι ή πορτοφολάκι

1215 gift guide pouches
Ένα μικρό τσαντάκι ή πορτοφολάκι πάντα είναι χρήσιμο για μια μαμά ενώ θα το έχει πάντα στην τσάντα της, έχοντας είτε το κινητό της μέσα είτε χαρτομάντιλα, ψιλά, ακόμη και τα ακουστικά του κινητού της τηλεφώνου, για να μην τα ψάχνει.

#9 Αρωματικά σαπούνια

sapoynia
Πάντα χρήσιμα τα αρωματικά σαπούνια. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με μια μέρα χωρίς τα παιδιά στο σπίτι, προσφέροντας της μια μέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης στο μπάνιο, χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα των παιδιών να την παρακολουθούν.

#10 Μια αγκαλιά

11
Ό,τι και αν της πάρετε ή δεν της πάρετε μια αγκαλιά είναι πάντα το ωραιότερο δώρο για μια μαμά ειδικά όταν συνοδεύεται από άπειρα φιλάκια των παιδιών της.

Καλή Πρωτοχρονιά!


Πηγή