Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

10 τροφές που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου (εικόνες)

Το κολλαγόνο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλει στην αύξηση της οστικής πυκνότητας, διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνει την κυτταρίτιδα και λειαίνει την επιδερμίδα.

Η ηλικία, το άγχος, το κάπνισμα, η έκθεση στον ήλιο, η συχνή κατανάλωση ζάχαρης, είναι παράγοντες που μειώνουν την σύνθεση κολλαγόνου από τον οργανισμό.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί 10 τροφές που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr


Πηγή