Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

4 λόγοι για τους οποίους μια μαμά δεν πρέπει να θηλάζει δημόσια… Ένα σαρκαστικό βίντεο

Η Kristina Kuzmic, μαμά και blogger που διατηρεί δικό της κανάλι στο Youtube, δημιούργησε ένα πραγματικά σαρκαστικό βίντεο-απάντηση, προς όλους εκείνους που κρίνουν τον δημόσιο θηλασμό.

Όπως θα είδατε και στο βίντεο, η Kristina, παραθέτει 4 λόγους για τους οποίους οι γυναίκες, ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν πρέπει να θηλάζουν δημόσια.

Στον 1ο αναφέρει ότι δεν πρέπει να θηλάζουν δημόσια οι γυναίκες γιατί πολύ απλά μπορεί να περάσει από μπροστά τους ένας άνδρας ή ακόμη και μια γυναίκα με πολύ αποκαλυπτικό μπούστο και να την «κατακρίνει» που έχει ξεσκεπάσει το στήθος της για να θηλάσει το μωρό της.

Στον 2ο λόγο εξηγεί το πόσο εύκολο είναι ένα μωράκι να φάει σκεπασμένο με ένα μαντήλι ή μια κουβέρτα, δείχνοντας ότι είναι το ίδιο εύκολο όσο να φάει ένας άνδρας ή μια γυναίκα με καλυμμένο το κεφάλι με κάποιο μαντήλι.

Ο 3ος λόγος είναι και ο πιο σημαντικός, καθώς εξηγεί ότι οι γυναίκες που θηλάζουν δημόσια έχουν ως μόνο σκοπό την «αποπλάνηση» των ανδρών και των συζύγων άλλων γυναικών που κοιτούν.

Στον 4ο και τελευταίο λόγο, αναφέρει ότι οι γυναίκες που θηλάζουν δεν έχουν δικαίωμα για προσωπική ζωή. Όσο θηλάζουν και έχουν μωρό στο σπίτι, απαγορεύεται να βγουν έξω για καφέ με τις φίλες τους, για να ψωνίσουν στο σούπερ μάρκετ ή να απολαύσουν μια ταινία στο σινεμά.

Στο τέλος του βίντεο η ίδια αναφέρει ότι το δημιούργησε απλά και μόνο για να δείξει σε όλους ότι μια μαμά πρέπει και μπορεί να θηλάζει το παιδί της δημόσια, χωρίς να σκέφτεται τι θα πουν οι άλλοι, ενώ σημειώνει ότι αν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει τον σαρκασμό σε όλο αυτό, τότε χάνει τελείως όλο το νόημα.


Πηγή