Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

4 τρόποι να φροντίσεις την εγκυμοσύνη σου τώρα που βρίσκεσαι σπίτι

Τη στιγμή που η κόκκινη γραμμούλα εμφανιστεί στο τεστ εγκυμοσύνης, τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω.

Από εκείνη τη στιγμή, θα είστε η μαμά κάποιου κάτι που είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο.

Τι γίνεται όμως, τώρα που βρίσκεστε στο σπίτι; Που η εγκυμοσύνη σας χτύπησε την πόρτα εν καιρώ κορονοϊού; Απολαμβάνετε την εγκυμοσύνη σας στο έπακρο και περιποιείστε τον εαυτό σας.

Ορίστε τέσσερις από τους καλύτερους τρόπους που μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Δημιουργήστε το δικό σας home spa: Γεμίστε τη μπανιέρα και βάλτε μερικά σακουλάκια χαμομήλι. Μπείτε μέσα και χαλαρώστε. Οι πόνοι στη μέση και η εξόντωση που θα νιώθετε στην εγκυμοσύνη θα δείτε ότι θα υποχωρήσουν μόλις φροντίσετε τον εαυτό σας.

Ζητήστε από τον σύντροφό σας να στεγνώσει τα μαλλιά σας: Είτε έχετε μακριά μαλλιά, είτε κοντά, μετά από ένα χαλαρωτικό μπάνιο θα πρέπει να στεγνώνετε τα μαλλιά σας. Αντί να το κάνετε εσείς, ζητήστε από τον σύντροφό σας να το κάνει, χρησιμοποιώντας κάποιο ενυδατικό μυρωδάτο λαδάκι που θα έχει εγκρίνει ο γιατρός σας.

Δημιουργήστε μια καινούρια πρωινή ρουτίνα: Εκτός από την κρέμα προσώπου και το πλύσιμο των δοντιών, θα πρέπει να φροντίζετε και το υπόλοιπο δέρμα σας. Βρείτε ένα κατάλληλο γαλάκτωμα και φροντίστε την κοιλίτσα σας. Το σώμα σας θα αρχίζει να αλλάζει και χρειάζεται καλή ενυδάτωση για να μην δημιουργηθούν ραγάδες.

Ηome Massage: Μπορεί να έχουν κλείσει τα κέντρα αισθητικής και περιποίησης, όμως μπορείτε ακόμη και στο σπίτι να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μασάζ. Και πάλι εδώ, θα χρειαστείτε τη βοήθεια του συντρόφου σας.


Πηγή