Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
5 πράγματα που δεν μπορεί να κάνει καμία έγκυος

5 πράγματα που δεν μπορεί να κάνει καμία έγκυος

Όσες μέλλουσες μανούλες βρίσκεστε στις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης, θα ταυτιστείτε απόλυτα!

Η αλήθεια είναι ότι έχετε κουραστεί από τη μια και δεν μπορείτε να φανταστείτε άλλο τον εαυτό σας έγκυο ούτε για μισό μήνα παραπάνω, από την άλλη όμως δεν υπάρχει πιο γλυκιά προσμονή από αυτή που ζείτε τώρα. Η προχωρημένη όμως εγκυμοσύνη σας δυσκολεύει στην καθημερινότητά σας. Ποια είναι λοιπόν τα 5 πράγματα που αδυνατεί να κάνει μια έγκυος γυναίκα;

Να βάλει κάλτσες και παπούτσια

Σίγουρα θα έχετε δοκιμάσει να τα βάλετε στο κρεβάτι ή στο πάτωμα. Ή ακόμα και όρθια ενώ στηρίζεστε στον τοίχο. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν πιάνει και το καλύτερο είναι να ζητήσετε από τον άντρα σας να σας βάλει καλτσούλες και παπουτσάκια.

Ξύρισμα στα πόδια

Μπορεί στην αρχή να τα καταφέρνατε αλλά ξεχάστε τέτοιου είδους επιτυχία στην επόμενη προσπάθειά σας. Όσο για την ευαίσθητη περιοχή; Φυσικά όσο μεγαλώνει η κοιλιά τόσο πιο δύσκολη είναι η αποτρίχωση …σε μέρη που δεν βλέπετε. Επειδή οι αποτριχωτικές κρέμες με την έντονη μυρωδιά μπορεί να προκαλέσουν ζαλάδα και η αποτρίχωση με Laser είναι προτιμότερο να διακοπεί κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, το πιθανότερο είναι να αφεθείτε στα χέρια του ιατρικού προσωπικού όταν έρθει η ώρα του τοκετού.

Να στριφογυρνάει στο κρεβάτι

Εκτός κι αν έχετε θητεία στο Cirque du Soleil. Σε διαφορετική περίπτωση, μόνο η περιστροφή από τα δεξιά στα αριστερά και το αντίθετο, είναι δυνατόν.

Να ξεντυθεί

Αυτό η αλήθεια είναι πως γίνεται αλλά σε τόσο αργούς ρυθμούς που μπορείτε να διεκδικήσετε το ρεκόρ του πιο αργού ντυσίματος στο Γκίνες! Πείτε μας ποια από ‘σας δεν προτιμάει να πάει στη δουλειά ακόμα και με τις πυτζάμες;;

Να μπαίνει και να βγαίνει έξω από την μπανιέρα.

Μάλλον για τις έγκυες ανακαλύφθηκαν οι ντουζιέρες! Πέρα από τα αστεία πάντως μην επιχειρήσετε να μπείτε και να βγείτε έξω από την μπανιέρα σας χωρίς βοήθεια. Επίσης να είστε προσεκτικές με τα «καυτά» ντους, καθώς η έντονη ζέστη μπορεί να βλάψει το έμβρυο ή να αισθανθείτε αδυναμία ή ναυτία, καθώς ενδέχεται να μειωθεί η πίεση του αίματός σας.

 

 

Πηγή: baby.gr