Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
5+2 λόγοι που η μητρότητα μοιάζει με ταινία της Disney!

5+2 λόγοι που η μητρότητα μοιάζει με ταινία της Disney!

Όταν σκεφτόμαστε τη μητρότητα και το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή μας, μας έρχονται πολλά πράγματα στο μυαλό, σίγουρα όμως όχι ένα ρομαντικό παραμύθι της Disney! Μπορεί η καθημερινότητά μας να μοιάζει με εφιάλτη, αν σκεφτείτε όμως πόσα κοινά στοιχεία έχουμε με τις πριγκίπισσες των αγαπημένων μας ταινιών, θα εκπλαγείτε!

1. Το σώμα!
Μετά την εγκυμοσύνη το σώμα μας είναι λογικό και αναμενόμενο να έχει αλλάξει! Το στήθος είναι διπλάσιο από ότι πριν και η περιφέρεια λόγω γέννας έχει μεγαλώσει, με αποτέλεσμα οι γοφοί μας να φαίνονται τεράστιοι! Σκεφτείτε τώρα το σώμα της Σταχτοπούτας, της Χιονάτης και κάθε άλλης ηρωίδας με τη μικροσκοπική μέση, το μεγάλο στήθος και τους μεγάλους γλουτούς! Η ομοιότητα είναι εμφανής, δε νομίζετε;

2. Η μουσική!
Όπως σε όλες τις κλασικές ταινίες της Disney, έτσι και στο σπίτι έχουμε μία μόνιμη μουσική υπόκρουση. Τα παιδιά λατρεύουν τη μουσική και κάθε 20 λεπτά βάζουν τα τραγούδια από τα αγαπημένα τους παιδικά!

3. Το απρόσμενο!
Στις ταινίες, άψυχα πράγματα αρχίζουν να μιλάνε, έχουμε ανατροπές και μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να συμβούν τα πάντα! Το ίδιο ισχύει και για τη μητρότητα! Όσο για το στοιχείου του υπερφυσικού, όταν ξαφνικά ακούμε έκπληκτες μουσική από τον καναπέ γιατί το παιδί μας έχει βάλει το παιχνίδι του ανάμεσα στα μαξιλάρια, το ζούμε στο πετσί μας!

4. Φοράμε πάντα τα ίδια ρούχα
Όταν είμαστε σπίτι δεν έχουμε χρόνο ούτε ανάσα να πάρουμε καλά καλά, πόσο μάλλον να φροντίσουμε την εμφάνισή μας. Η Χιονάτη και η Πεντάμορφη φοράνε τα κλασικά φορέματά τους και εμείς φοράμε το κλασικό σορτσάκι με το t-shirt που φορούσαμε και όλη την προηγούμενη εβδομάδα!

5. Το καθάρισμα!
Όλες οι ηρωίδες μας σε κάποιο σημείο του παραμυθιού, αναλαμβάνουν το καθάρισμα και όλες τις δουλειές του σπιτιού! Εμείς δυστυχώς το κάνουμε όλη μέρα, κάθε μέρα, εφτά μέρες την εβδομάδα!

6. Λύνουμε τα προβλήματα με μαγικό τρόπο!
Το άλλαγμα της πάνας σε 10 δευτερόλεπτα, το μαγείρεμα δύο διαφορετικών φαγητών για να ικανοποιήσουμε τα γούστα όλων, το να κάνουμε 250 πράγματα ταυτόχρονα, απαιτούν σούπερ δυνάμεις, τις οποίες και αναγκαστικά αναπτύσσουμε!

7. Δεν τρώμε ποτέ!
Μα πόσο αλήθεια! Έχετε δει ποτέ σε ταινία της Disney πριγκίπισσα να τρώει; Δυστυχώς, το ίδιο ισχύει και για εμάς που η τρέλα της καθημερινότητας, κάνει το γεύμα να φαντάζει πολυτέλεια!

 

 

 

Πηγή: mothersblog.gr