Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

6 μηνών μωρό με πολύ -πολύ όμως- μαλλί τρελαίνει το internet!

Η μικρή Alexis Bartlett γεννήθηκε με πολλά καστανά μαλλάκια! Μάλιστα, μόλις λίγες βδομάδες στην κοιλιά της μαμάς της, και το υπερηχογράφημα έδειχνε τα μακριά της μαλλιά!

Για κάποια μωρά πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να αποκτήσουν πλούσια κόμη, αλλά η αξιολάτρευτη Alexis Bartlett, από το Σϋδνεϋ δεν είχε ποτέ τέτοιο προβλημα.

«Στην αρχή σοκαριστήκαμε» δηλώνουν οι γονείς της, για τη στιγμη που είδαν το υπέρηχο, στο οποίο φαινόταν τριχωτό μέτωπο, πλατούλα και …πωπός!

Ο μπαμπάς της γεννήθηκε επίσης με μαλλιά οπότε τουλάχιστον ήξεραν ότι τα γονίδια εχουν κανει καλά τη δουλειά τους, και ο περήφανος μπαμπάς ήλπιζε χαριτολογώντας και πως  η μικρή θα του μοιάζει.

Her parents were in disbelief when an ultrasound (above) revealed she had hair after just weeks in the womb

Η ειρωνία είναι δε, ότι η μαμά της μικρής όλη μέρα… κόβει μαλλιά, αφού είναι κομμώτρια στο επάγγελμα.

Οι γονείς δηλώνουν ότι όλοι -εκτός από τον παππού- χαίρονται με τα πολλά μαλλιά της μικρής και τους σταματάνε στον δρόμο για να παίξουν μαζί της και να σχολιάσουν το γεγονός.

Still only six-months-old, Alexis now has shoulder length hair, looking every bit the surfer Australia is famed for

Οι γιατροι είχαν πει ότι μέχρι να φτάσει 6 μηνών πιθανόν θα της πέσουν… αλλά τα μαλλάκια της γίνονται όλο και πιο πολλά και πιο μακριά!

Strangers are always stopping us wherever we go,' said her father Adrian (pictured together)

Οπου να ναι, η μαμά θα κρατήσει ένα ραντεβού και για την κόρη της, όπως φαίνεται!

When she first started growing hair they were told it would all fall out, but six months later it hasn't shown any signs of doing so


Πηγή