Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

6 ξεκαρδιστικά πράγματα που κάνουν όλες οι έγκυες

Σίγουρα έχετε δει πολλές φωτογραφίες με αποφθέγματα στο διαδίκτυο που περιγράφουν απόλυτα το πώς νιώθει μια μαμά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Υπάρχουν τόσα υπέροχα πράγματα που μπορεί να νιώσει μια μέλλουσα μαμά κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, όπως οι πρώτες κλωτσιές, ο πρώτος λόξιγκας, τα μικροσκοπικά ρουχαλάκια που αρχίζετε να αγοράζετε και τόσα άλλα ακόμη.

Υπάρχουν όμως ακόμη 6 ξεκαρδιστικά πράγματα που κάνουν όλες οι εγκυμονούσες.

1. Κοιτάτε τα καρότσια των άλλων μαμάδων
Και όμως, όταν βγαίνετε έξω με την κοιλίτσα σας φουσκωμένη, αν περάσει από μπροστά σας κάποια μαμά με καρότσι, αμέσως το μάτι σας το σκανάρει το τι καρότσι είναι, ποιας εταιρίας, το χρώμα του, αν είναι βολικό, πώς είναι οι ρόδες κλπ.

2. Κοιτάτε τα μωρά των άλλων μαμάδων
Σίγουρα δεν είστε καμιά τρελή κυρία που κοιτάζει επίμονα τα μωρά των άλλων. Απλά σας αρέσει να κοιτάτε τα γλυκά τους προσωπάκια και ανυπομονείτε να κρατήσετε στα χέρια σας το δικό σας μικρούλι.

3. Γράφετε πιθανά ονόματα που θέλετε να δώσετε στο παιδί σας
Το τετράδιο έχει γεμίσει με ονόματα που θέλετε για το μικρό σας αγγελούδι. Μέσα σε αυτά είναι σιγουρα τόσο των πεθερικών σας όσο και των γονιών σας. Αν δεν δώσετε τελικά κάποιο «ξεκάρφωτο» όνομα στο παιδί σας και θέλετε να του δώσετε παραδοσιακά κάποιο όνομα των δικών σας, απλά κάντε συνδυασμούς για να καταλήξετε σε κάτι όμορφο.

4. Ψάχνετε και ρωτάτε για παιδικά καλλυντικά προϊόντα στο φαρμακείο
Μόλις δείτε πιπίλες, σαμπουάν, κρέμες και γαλακτώματα ρωτάτε τις τιμές και κάνετε μία έρευνα αγοράς καθώς θέλετε το καλύτερο για το μικρό σας.

5a2e63605460138d8ba52914d2131a88

5. Πηγαίνετε στην τουαλέτα κάθε 10 λεπτά
Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο που πηγαίνετε στην τουαλέτα κάθε λίγο και λιγάκι. Απλά εξηγήστε τους ότι είστε έγκυος και ότι δεν βρίσκετε καθόλου διασκεδαστικό κάθε 10 λεπτά να σηκώνεστε και να πηγαίνετε στην τουαλέτα απλά για… βόλτα.

6. Κλαίτε με το παραμικρό
Εξηγήστε απλά στον κύριο που κάθεται δίπλα σας στο μετρό ότι δεν φταίει σε κάτι που εσείς κλαίτε. Απλά λίγο οι ορμόνες και λίγο το παιδί που πέρασε από μπροστά σας παίζοντας ακορντεόν και ζητώντας σας λεφτά, σας έκανε να συγκινηθείτε.


Πηγή