Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

7 φαντασιώσεις που έχουν όλοι οι γονείς (pics)

Όποιος και αν μας έλεγε όταν ήμασταν παιδιά ότι οι παιδικές μας τιμωρίες θα γινόντουσαν οι ενήλικοι στόχοι μας… δεν θα τον πιστεύαμε. Τι εννοούμε; Ότι πράγματα όπως, να πάμε νωρίς για ύπνο, να μην βγούμε για μια μέρα από το σπίτι και να κοιμηθούμε έστω και ένα μεσημέρι φαντάζουν όνειρα… πλέον για τους περισσότερους γονείς.

Γονείς αποκαλύπτουν τις… φαντασιώσεις τους και δεν είναι ερωτικές!

Γονείς αποκάλυψαν ποια είναι η δική τους φαντασίωση από τη μέρα που έγιναν γονείς και ταυτιστήκαμε με τις περισσότερες από αυτές. Κάποια στιγμή τις ίδιες από αυτές τις είχαμε κι εμείς… σίγουρα και εσείς!

1. Καθαρό σπίτι και ζεστό βραδινό

«Είναι 18.30 το απόγευμα. Μόλις έχω επιστρέψει από μια δύσκολη μέρα. Προς έκπληξή μου, βλέπω το σπίτι ήσυχο, να λάμπει από καθαριότητα, τα ρούχα πλυμένα και τα πιάτα στη θέση τους. Ο σύζυγός μου έχει πάει για ύπνο με τα παιδιά και το φαγητό μου είναι ζεστό επάνω στο τραπέζι, μαζί με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί!», σχολιάζει η Haely, μια μαμά από τη Santa Monica.

Δείτε περισσότερες φαντασιώσεις μαμάδων στη gallery που ακολουθεί, σίγουρα με τις περισσότερες από αυτές θα ταυτιστείτε.


Πηγή