Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Ιδέες για πρωταπριλιάτικες φάρσες από τους γονείς στα παιδιά

8 ιδέες για πρωταπριλιάτικες φάρσες από τους γονείς στα παιδιά

Μήπως το μικρό σας κάνει συνέχεια αστεία  εις βάρος σας; Αν ναι, μάλλον ήρθε η στιγμή να το ανταποδώσετε! Γιορτάστε την Πρωταπριλιά  με τα παρακάτω κόλπα που θα κάνουν τα παιδιά σας να γελούν όλη μέρα.

Τηλεόραση τέλος

Βγάλτε τις μπαταρίες από το τηλεχειριστήριο. Στη συνέχεια όταν το μικρό σας θελήσει να δει τα αγαπημένα του κινούμε σχέδια στην τηλεόραση και σας ρωτήσει τι συμβαίνει και δεν μπορεί να την ανάψει, κάντε απλά την ανήξερη!

Νυχτοπερπατήματα

Περιμένετε μέχρι τα παιδιά σας να κοιμηθούν. Στη συνέχεια μεταφέρετε το ένα στο κρεβάτι του άλλου. Όταν ξυπνήσουν τραβήξτε φωτογραφίες με την έκπληξη ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Ένα κρύο πρωινό

Μπορεί να θέλετε τα παιδιά να ξυπνήσουν νωρίς για να κάνετε αυτή την φάρσα. Αφού έχουν πάει στα κρεβάτια τους, τοποθετήστε ένα μπολ με δημητριακά και γάλα στην κατάψυξη. Το πρωί παρακολουθήστε τις αντιδράσεις τους. Είναι βέβαιο ότι θα είναι ελαφρώς απογοητευμένοι.

Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά!

Αγοράστε ρούχα σε μεγάλο μέγεθος για το μικρό σας, έτσι ώστε όταν θα τα βάλει το επόμενο πρωί, θα νομίζει ότι έχει συρρικνωθεί. Δεδομένου ότι το παιδί θα μεγαλώσει, τα ρούχα αυτά δεν θα είναι σπατάλη χρημάτων.

«Μαγικά δημητριακά»

Αυτό η πλάκα θα αφήσει τα παιδιά με ανοιχτό το στόμα. Τοποθετήστε μερικές σταγόνες χρώματος ζαχαροπλαστικής στο μπολ με τα δημητριακά τους και στη συνέχεια προσθέστε τα αγαπημένα τους δημητριακά. Όταν ρίξετε το γάλα, θα εμφανιστεί ένα  «τρελό» χρώμα.

Μαμά, πού είναι το κέτσαπ;

Αν έχετε σκοπό να φτιάξετε χοτ ντογκ  ή χάμπουργκερ για τα παιδιά τότε μπερδέψτε όλα τα καρυκεύματα μεταξύ τους.

Μαμά, μεγάλωσα απότομα!

Βάλτε μέσα στα παπούτσια των παιδιών σας πάτους ή χαρτί υγείας τόσο ώστε μόλις πάνε να τα βάλουν να μην τους χωράνε. Θα μείνουν άναυδοι!

Ένα διαφορετικό Oreo

Ποιο παιδάκι δεν τρελαίνετε για μπισκοτάκι Oreo; Αυτό το μπισκότο ωστόσο θα είναι διαφορετικό. Ξύστε λίγη από την κρέμα του Oreo και απλώστε ένα λεπτό στρώμα οδοντόκρεμας επάνω στο μπισκότο. Αυτό το επιδόρπιο δεν θα σας το ξαναζητήσουν ποτέ!

 

 

 

Πηγή: baby.gr