Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
9 φωτογραφίες που πρέπει να βγάλετε το μωρό την πρώτη μέρα της γέννησής του

9 φωτογραφίες που πρέπει να βγάλετε το μωρό την πρώτη μέρα της γέννησής του

Το υπέροχο ταξίδι των εννέα μηνών έφτασε στο τέλος του και πλέον κρατάτε το μωράκι σας στην αγκαλιά σας.

Οι αναμνηστικές φωτογραφίες από την πρώτη κιόλας ημέρα θα είναι πολλές. Στο μέλλον θα τις κοιτάτε με απέραντη αγάπη και θα σας θυμίζουν μια από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας. Εδώ είναι οι must φωτογραφίες που πρέπει να βγάλετε ένα μωρό την πρώτη ημέρα της ζωής του!

Συνάντηση με τον μεγαλύτερο αδερφό


Μπορεί σε λίγο καιρό να τσακώνονται όπως η γάτα με τον σκύλο αλλά η πρώτη στιγμή που θα συναντηθούν αδέρφια είναι πολύτιμη! Θα την κοιτάτε με νοσταλγία όσα χρόνια κι να περάσουν!

Φωτογραφία με τον μπαμπά και τη μαμά


Και ξαφνικά τα μέλη της οικογένειας έγιναν τρία. Η πρώτη φωτογραφία του μωρού με τη μαμά και τον μπαμπά είναι αυτή που έχετε στην κορνίζα για πάντα.

Γνωριμία με την γιαγιά και τον παππού


Είναι μια ημέρα υπερηφάνειας και για τους παππούδες. Σε αυτή την φωτογραφία θα δείτε με τι πραγματικά μοιάζει η αγάπη άνευ όρων.

Πατουσάκια


Τα πατουσάκια των μωρών είναι μικροσκοπικά και τρισχαριτωμένα! Για να γίνει η φωτογραφία ακόμη πιο χαριτωμένη, μπορείτε να τα κρατήσετε στο χέρι σας, για να φαίνεται πραγματικά πόσο μικρούλικα είναι.

H πρώτη αστεία γκριμάτσα


Τα μωρά με το που γεννιούνται κάνουν διάφορες γκριμάτσες, κυρίως λόγω των συσπάσεων των μυών του προσώπου τους. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεσπάσετε σε γέλια μόλις δείτε την πρώτη αστεία γκριμάτσα του μωρού σας. Δεν έχετε παρά να την απαθανατίσετε.

Ενώ κοιμάται


Η φράση «Κοιμάται σαν μωρό» παίρνει ένα εντελώς διαφορετικό νόημα τις πρώτες μέρες. Αυτή την ειρηνική εικόνα θα την αναζητάτε τις δύσκολες ημέρες και νύχτες που θα έρθουν!

Πρώτη φορά στην αγκαλιά της μαμάς


Οι μελέτες υποστηρίζουν ότι τα μωρά αναγνωρίζουν τη φωνή της μαμάς τους πριν ακόμα γεννηθούν. Απαθανατίστε τη στιγμή που θα δουν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον σε μια φωτογραφία που θα αγαπάτε για πάντα.

Βραχιολάκι ταυτοποίησης


Το μωράκι σας όταν γεννηθεί θα του βάλουν στο χεράκι ή στο ποδαράκι του ένα πλαστικό βραχιόλι ταυτοποίησης, που θα γράφει το επίθετό σας, την ημερομηνία γέννησης και τον αριθμό μητρώου του μωρού στο μαιευτήριο.

Η μαία θα σας δείξει αυτό το βραχιόλι για να μπορέσετε να το διαβάσετε προτού πάρει το μωρό απ’ το χώρο του χειρουργείου. Το ίδιο βραχιόλι θα αποκτήσετε κι εσείς. Δεν έχετε παρά να το φωτογραφίσετε!

Να κρατάει το δάχτυλό σας


Μπορεί να είναι ένα πρωτόγονο αντανακλαστικό, αλλά δεν παύει να είναι εκπληκτικό, το πόσο σφιχτά κρατάει ένα νεογέννητο το δάχτυλο ενός ενήλικα! Δεν θα πιστεύετε αργότερα το πόσο μικρά ήταν τα χεράκια του τότε.

 

Πηγή: baby.gr