Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Back to school: Αυτοί είναι οι «σύμμαχοι» για μία υγιή και δραστήρια χρονιά

Με την κόπωση από τις νέες μαθητικές υποχρεώσεις και τις αθλητικές δραστηριότητες να αποδυναμώνει την άμυνα του οργανισμού και την έλλειψη ενέργειας να υπονομεύει την αποδοτική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, η πρόσληψη όλων των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών πρέπει να αποτελεί το κύριο μέλημα για κάθε γονέα.

Πολύ συχνά, όμως, το απαιτητικό πρόγραμμα που έχουν, τόσο τα παιδιά, όσο και οι γονείς τους, καθιστούν δύσκολη την υιοθέτηση και τήρηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών, που μπορούν να ενισχύσουν τον οργανισμό των λιλιπούτειων με ενέργεια και δύναμη, αλλά και να συμβάλλουν στην πρόληψη και τη θεραπεία διάφορων ασθενειών. Μπορεί κάθε παιδί να έχει διαφορετικές ανάγκες, ωστόσο ο ρόλος της βιταμίνης Α και του συμπλέγματος βιταμινών Β έχει αποδειχθεί πολύ σημαντικός στην ανάπτυξη, την παραγωγή ενέργειας, τις νοητικές λειτουργίες και τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Τις αυξημένες απαιτήσεις των μαθητών σε αυτά τα θρεπτικά συστατικά μπορεί να καλύψει το ALTION
Kids PolyVitamins®! Πρόκειται για ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για μικρά και «μεγάλα» παιδιά, το οποίο βοηθά στην κάλυψη των διατροφικών κενών αφού εκτός από τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μέταλλα, περιέχει και πολύτιμα εκχυλίσματα από 22 φρούτα και λαχανικά!

Πιο συγκεκριμένα, οι βιταμίνες Α και Β2 οι είναι οι «σύμμαχοι» της υγείας των δραστήριων παιδιών, καθώς συμβάλλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό του σιδήρου, όπως επίσης και οι βιταμίνες Β2, και Β6 οι οποίες ενισχύουν τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών, και συμβάλλουν και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ενδυναμώνοντας τον εξασθενημένο οργανισμό των παιδιών.

Συν τοις άλλοις, το ALTION Kids PolyVitamins® περιέχει και ένα πατενταρισμένο εκχύλισμα από 22 φρούτα και λαχανικά (Oxxynea®), τιτλοδοτημένο σε πολυφαινόλες, οι οποίες είναι πολύ χρήσιμες στην κάλυψη των διατροφικών κενών για τα παιδία που ακόμα δεν είναι φίλοι με τα φρούτα και τα λαχανικά .

Το πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής με τα 60 ζελεδάκια, διατίθεται σε δύο υπέροχες γεύσεις, κεράσι και πορτοκάλι, και δεν περιέχει ζωικές ζελατίνες, γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά. Με ένα ή δύο ζελεδάκια την ημέρα, κατά τη διάρκεια ή μετά το γεύμα ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του παιδιάτρου, το παιδί θα καλύπτει τις ενεργειακές του απαιτήσεις και θα «θωρακίζει» την υγεία του από αδιαθεσίες και ασθένειες. Ωστόσο, συνιστάται να μην καταναλώνονται με άδειο στομάχι, να μη γίνεται υπέρβαση της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης και η κατανάλωσή τους από τα παιδιά να γίνεται πάντα υπό την επίβλεψη ενήλικα.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

**Αρ. Γνωστ.: VI-90386-ALTION-9/2019

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

*** 98168/31-10-2017


Πηγή