Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Back to school: Εύκολα και γρήγορα χτενίσματα για κορίτσια

Τα σχολεία ξεκίνησαν γονείς και παιδιά καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε μία νέα καθημερινή ρουτίνα. Το πρωινό ξύπνημα και η μάχη με τον χρόνο κάθε πρωί ανήκουν σίγουρα στο δύσκολο κομμάτι αυτής.

Για τις μαμάδες κοριτσιών τα πράγματα ίσως είναι ακόμα πιο ζόρικα, καθώς εκτός από την επιλογή των ρούχων, το ντύσιμο, το πλύσιμο δοντιών κτλ, η λίστα με τα πρωινά to-do’s περιλαμβάνει και το χτένισμα του παιδιού.

Εντυπωσιακά χτενίσματα για κορίτσια μέσα σε λίγα λεπτά

Οι επιλογές είναι πολλές περισσότερες από όσες νομίζετε. Και μάλιστα δε χρειάζεται να είστε expert στην κομμωτική για να κάνετε ένα γρήγορο, βολικό και όμορφο χτένισμα στην κόρη σας.

Οι κότσοι είναι σίγουρα από τις πιο βολικές επιλογές. Τα παιδιά τρέχουν παίζουν, διαβάζουν και δεν θέλουν να πέφτουν τούφες με μαλλιά στα μάτια τους. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε δέκα ιδιαίτερα χτενίσματα και πώς θα κάνετε το κάθε ένα βήμα προς βήμα.

Plus πέντε χτενίσματα με πλεξούδες

Εάν ανήκετε στους λάτρεις των πλεξούδων, εκτός από τα #backtoschool χτενίσματα που σας είχαμε δείξει πρόσφατα εδώ, μπορείτε να δείτε μερικά ακόμα στο βίντεο που ακολουθεί. Είναι άκρως εντυπωσιακά, κατάλληλα για το σχολείο, αλλά και για ένα παιδικό πάρτι.


Πηγή