Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Belly painting: Πασχαλινά σχέδια ζωγραφισμένα σε κοιλίτσες εγκύων

To belly painting είναι μία αρκετά διαδεδομένη δραστηριότητα στο εξωτερικό. Μέλλουσες μαμάδες ζωγραφίσουν στις κοιλίτσες τους διάφορα σχέδια, φωτογραφίζονται και κρατούν τις φωτογραφίες ως ένα ιδιαίτερο ενθύμιο από την εγκυμοσύνη τους.

Τα σχέδια ποικίλουν. Μπορεί να είναι ένα φυσικό τοπίο, ένα δώρο, μία ανθρώπινη φιγούρα ή οτιδήποτε άλλο. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται πρέπει ασφαλώς να είναι τα κατάλληλα, χωρίς χημικά και εγκεκριμένα από αρμόδιους φορείς.

Το Πάσχα ξεχωρίζουν τα πασχαλινά σχέδια. Λαγουδάκια, αυγά και κοτοπουλάκια  έχουν  την τιμητική τους κι εάν κι εσείς διανύετε αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής σας, βρήκαμε μερικές ιδέες για να εμπνευστείτε και να ζωγραφίσετε τις κοιλίτσες σας. Και αυτό το Πάσχα, άλλωστε είναι πολύ διαφορετικό πόσο μάλλον για εσάς, είναι λοιπόν ένας τρόπος να το κάνετε ακόμα πιο ξεχωριστό και να τραβήξετε μοναδικές φωτογραφίες που θα κρατήσετε για μία ζωή.

Αρχικά πάμε να δούμε πώς γίνεται το belly painting. Εάν βρίσκεστε στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης και η κοιλίτσα σας είναι ήδη αρκετά μεγάλη, πιο βολικό είναι να τη ζωγραφίσει κάποιος άλλος. Βέβαια μπορείτε να το δοκιμάσετε και μόνες σας όπως η μέλλουσα μαμά στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες για πασχαλινά σχέδια belly painting στην gallery που ακολουθεί.


Πηγή