Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Drew Barrymore: Πώς κατάφερε η διάσημη μαμά να χάσει δέκα κιλά

H Drew Barrymore, μητέρα δύο παιδιών, κατάφερε να χάσει δέκα κιλά για τα ανάγκες της σειράς Santa Charita Diet.

Παραδέχεται και η ίδια ότι είναι δύσκολο να διατηρήσει το επιθυμητό βάρος, ειδικά μετά τις δύο γέννες. « Αγωνίζομαι σκληρά με διατροφή και άσκηση για να πετύχω την απώλεια βάρους», έχει εξομολογηθεί στο Instagram η διάσημη ηθοποιός.

Μάλιστα και σε συνέντευξη της στο InStyle τον περασμένο Αύγουστο είπε ότι πρέπει να …ιδρώσει προκειμένου να μην έχει το μέγεθος…λεωφορείου. «Αυτό είναι το κάρμα μου. Δεν ξέρω, ίσως ήμουν λεπτή και κακιά σε μια προηγούμενη ζωή» σχολίασε με χιούμορ.

Η Drew Barrymore έχει αντιμετωπίσει πολλές αυξομειώσεις στο βάρος της μέχρι σήμερα. «Ανεβαίνω και κατεβαίνω. Το rollercoaster του σώματός μου είναι μια δύσκολη αλλά όμορφη βόλτα. Έκανα δύο παιδιά», έγραψε, αναφερόμνενη στις κόρες της Olive, 7 και Frankie, 4 ετών . «Ο μοναδικός, πιο σημαντικός σκοπός για μένα σε αυτόν τον πλανήτη είναι τα κορίτσια μου. Είναι ένα πραγματικό θαύμα που ήμουν σε θέση να τα φέρω στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Παραδέχτηκε επίσης ότι υπήρξαν πολλές φορές που έκλαψε κοιτάζοντας τον εαυτό της στον καθρέφτη. «Δεν ήθελα να ντύνομαι, δεν αισθανόμουν καλά», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Πώς κατάφερε να χάσει βάρος

Η διάσημη μαμά τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την γιόγκα και προσέχει τη διατροφή της . Αν και δεν έχει διευκρινίσει εάν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, μέσω του Instagram έκανε γνωστό τι αγαπά να τρώει σε τακτική βάση. Το αγαπημένο της πρωινό περιλαμβάνει συχνά ένα τοστ αβοκάντο ή μια ομελέτα ενώ συχνά μαγειρεύει συνταγές vegan.

Ωστόσο, σημαντική βοήθεια για να χάσει τα δέκα κιλά είχε από την γυμνάστρια Marnie Alton. « Με βοήθησε. Με θεράπευσε. Με ενθάρρυνε να συνεχίσω και όταν το να είμαι δυνατή ήταν μια ανυπέρβλητη διαδικασία», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram. Όπως είπε γνωρίζονται 15 χρόνια και εκτός από καλή «δασκάλα» είναι αγαπημένη της φίλη.




Πηγή