Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ellen Pompeo: Η συμβουλή ομορφιάς της για τις πολυάσχολες μητέρες

Την Ellen Pompeo την γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Grey’s Anatomy όπου ενσαρκώνει με επιτυχία το ρόλο της Meredith Grey.

Η ηθοποιός, μόνο από την συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά κερδίζει 20 εκατ. δολλάρια ετησίως.

Είναι παντρεμένη με τον Chris Ivery και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Την Stella Luna, την Sienna May και τον Eli Christopher. Τα δύο τελευταία παιδιά το ζευγάρι απέκτησε μέσω παρένθετης μητρότητας.

Στα 50 της παραμένει σε εξαιρετική φόρμα και αυτό οφείλεται στην υγιεινή διατροφή που ακολουθεί η ίδια αλλά και η οικογένειά της.

Πρόσφατα, η ηθοποιός έγινε πρέσβειρα μιας σειράς φυτικών προϊόντων περιποίησης δέρματος που δημιούργησε η συνάδελφό της, Cindy Crawford. Την ενδιαφέρει τι περιέχουν τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για την επιδερμίδα της την οποία περιποιείται καθημερινά ακολουθώντας μια ρουτίνα.

Φροντίζει πάντα να αφαιρεί καλά το μακιγιάζ και να ενισχύει την επιδερμίδα με ορό βιταμίνης C και ένα κατάλληλο serum. Αν βγει στον ήλιο, δεν ξεχνά ποτέ να βάλει αντηλιακή κρέμα, ενώ αν δεν εκτεθεί στον ήλιο χρησιμοποιεί υαλουρονικό ορό.

Ποια είναι η συμβουλή ομορφιάς ή αυτο-φροντίδας για τις πολυάσχολες μητέρες;

«Να κοιμάστε καλά και να πίνετε όσο περισσότερο νερό μπορείτε. Πιστεύω επίσης ότι οι βιταμίνες βοηθούν. Εγώ παίρνω μαγνήσιο και ασβέστιο» ,είπε μιλώντας στο thespotlyte.com

Όσο για τη διατροφή της;

Τρώει πολύ λιγότερο κρέας και λιγότερους υδατάνθρακες από ό, τι στα είκοσι της. Επίσης, επιλέγει βιολογικά τρόφιμα και δίνει μεγάλη βαρύτητα από πού προέρχονται ή τι είδους επεξεργασία έχουν υποστεί.

Ποιες στιγμές νιώθει όμορφη;

« Όταν μου λένε τα παιδιά μου ότι είμαι όμορφη», απαντά με χαμόγελο.




Πηγή