Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Face massage: Ο τρόπος για να διώξεις μακριά τις ρυτίδες με μερικές απλές κινήσεις (video)

Η κούραση, το άγχος, η κακή διατροφή αλλά και -κατά τα ψέματα- η ηλικία, φέρνουν στο δέρμα μας αποτελέσματα όπως χαλάρωση, όψη θαμπάδας και φυσικά ρυτίδες,

Δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε! Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε στο πρόσωπό μας την φρεσκάδα και τη φροντίδα που έχει ανάγκη.

Αν θέλεις να δεις θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπό σου χωρίς νυστέρι και χωρίς να δοκιμάσεις ενέσιμα, μπορείς απλώς να κάνεις μόνη σου face massage.

Το ξέρουμε πως κάνει θαύματα. Ήρθε όμως η ώρα να δεις τ’ αποτελέσματά του και στο δικό σου πρόσωπο. Μερικές κινήσεις καθημερινά αρκούν για να δεις το δέρμα σου αναζωογονημένο, λαμπερό και σφριγηλό.

Δες λοιπόν στο παρακάτω video κινήσεις και τεχνικές για ανόρθωση. Υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές μέθοδοι για το πώς μπορείς να κάνεις μασάζ στο πρόσωπό σου. Το σημαντικότερο δεν είναι να ακολουθείς κάποιες οδηγίες αλλά να δουλεύεις με τα δικά σου χέρια, στο δικό σου πρόσωπο, καλύπτοντας τις δικές σου ανάγκες!

Πάτα το play τώρα και θα δεις πώς το αποτέλεσμα σε λίγες ημέρες θα σε εκπλήξει. Γιατί είναι ωραίο να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να βλέπεις ένα λαμπερό πρόσωπο!


Πηγή