Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Jessica Alba: Hair tutorial από τη διάσημη μαμά για ανάλαφρες μπούκλες

H Jessica Alba είναι μία από τις πιο όμορφες μαμάδες της ξένης showbiz και πολλές φορές δίνει στους θαυμαστές της tips και συμβουλές ομορφιάς μέσα από τα social media της.

Η διάσημη μαμά προσέχει πολύ την εμφάνισή της. Αθλείται τρώει υγιεινά και έχει μεγάλη αγάπη για τη μόδα. Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια πολλές φορές, οι διαδικτυακοί της φίλοι συχνά την ρωτούν για το μακιγιάζ και τα μαλλιά που κάνει μόνη της στα μαλλιά της.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μετά από πολλές δοκιμές και αλλαγές στυλ, έχει βρει το make up και τα χτενίσματα που της πηγαίνουν. Επιπλέον, όπως κάθε εργαζόμενη μητέρα, ο χρόνος στην καθημερινότητά της είναι ιδιαίτερα πιεστικός και έτσι έχει βρει γρήγορες λύσεις που την κάνουν πάντα να δείχνει λαμπερή και απαστράπτουσα.

Από τα πιο κλασικά χτενίσματα της Jessica Alba είναι οι ανάλαφρες μπούκλες. Τα τελευταία χρόνια η διάσημη μαμά έχει τα μαλλιά της κομμένα σε μεσαίο μήκος και οι ανάλαφρες μπούκλες είναι ένα χτένισμα για κάθε ώρα της ημέρας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς τις πετυχαίνει και δοκιμάστε να τις κάνετε κι εσείς. Το συγκεκριμένο χτένισμα πάει σε όλες και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες!


Πηγή