Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Love challenge – Μαμά μας… προκαλεί: Ανταλλάξτε σημειώματα αγάπης με τον σύζυγό σας! (pics)

Μετά τη γέννηση του παιδιού  η σχέση του ζευγαριού αλλάζει. Ανάμεσά τους μπαίνει ένα «τρίτο» πρόσωπο που δίνει άλλο νόημα και χαρά στη ζωή τους! Πολλές φορές όμως η καθημερινότητα, η ρουτίνα, οι υποχρεώσεις, οι ευθύνες που έχει ένα παιδί μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση του ζευγαριού. Για να διατηρηθεί ο έρωτας, η αγάπη, η συντροφικότητα χρειάζεται καθημερινή προσπάθεια και από τους δύο.

Η Desiree Fortin και ο σύζυγός της Ryan είναι γονείς τριών παιδιών και προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή και δυνατή. Ένας από τους τρόπους που έχουν βρει είναι και η ανταλλαγή σημειωμάτων αγάπης – ή πιο λαϊκά τα γνωστά σε όλους μας «ραβασάκια».

«Η πρόκλησή σας αυτήν την εβδομάδα είναι να αφήσετε σημειώσεις αγάπης για τον σύζυγό σας κάθε μέρα. Να τον ενθαρρύνετε, να τον επιβεβαιώνετε, να του υπενθυμίζετε την αγάπη σας με μια σημείωση. Βάλτε ένα σημείωμα αγάπης στο μεσημεριανό γεύμα του, γράψτε κάτι γλυκό στον καθρέφτη με κραγιόν, στείλτε του ένα τρυφερό μήνυμα στο κινητό του.

Πριν κάνουμε παιδιά ο Ryan και εγώ γράφαμε συνέχεια μηνύματα αγάπης ο ένας στον άλλον. Λέγαμε δυνατά πως αισθανόμασταν ο ένας στον άλλον. Ξέρω πως ένα μήνυμα αγάπης μπορεί να προχωρήσει θετικά μια σχέση. Με ενθουσιάζει η ιδέα να επικοινωνώ και πάλι μαζί του με αυτόν τον τρόπο. Οι πιο κοντινοί μας άνθρωποι, ο σύντροφός μας πρέπει να ξέρουν πόσο σημαντικοί είναι για εμάς».

Δείτε τη Desirre, τον Ryan και την όμορφη οικογένειά τους στην gallery. 

4 Φωτογραφίες








Πηγή