Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Πώς να χτίσετε ένα φρούριο για τα παιδιά

Πώς να χτίσετε ένα φρούριο για τα παιδιά

Κάνει ζέστη και αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε για να κρατήσετε τα παιδιά απασχολημένα στο σπίτι; Κανένα παιδί δεν θα μείνει ασυγκίνητο στην ιδέα ενός φρουρίου! Ίσα ίσα που θα κατενθουσιαστούν και είναι μάλιστα πολύ εύκολο για εσάς να το «χτίσετε.»

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μαξιλάρια, μανταλάκια, σεντόνια και πετσέτες θαλάσσης!

Μανταλάκια

Είναι το εξάρτημα που θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε το φρούριο! Τα μανταλάκια είναι ιδανικά για να κρεμάσετε τα κλινοσκεπάσματα, δηλαδή τους «τοίχους» του οχυρού σας!

Πόμολα

Οχυρώστε το φρούριό σας με κορδόνια, σύρμα ή νήματα. Γυρίστε τα γύρω από τα πόμολα ή τους μεντεσέδες για επιπλέον στήριξη.

Ποδαράκια από τα έπιπλα

Μην υποτιμάτε τα ποδαράκια από τις καρέκλες, τους καναπέδες και άλλα βαριά έπιπλα. Όχι μόνο είναι ιδανικά να αποτελέσουν την είσοδο του οχυρού αλλά με το βάρος τους θα κρατήσουν το οχυρό ισχυρό και σε καμιά περίπτωση δεν θα καταρρεύσει.

Φωτιστικά

Κατά το σχεδιασμό του φλουριού σας , εξετάστε τους τοίχους. Εάν το σπίτι σας έχει ένα φωτιστικό τοίχου που είναι καλά τοποθετημένο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ένα καλό σημείο αναφοράς για την υποστήριξη ενός ελαφριού φρουρίου.

Ώρα για δράση

Είστε έτοιμοι να χτίσετε το φρούριο; Εμπνευστείτε από αυτό το καταπληκτικό οχυρό με κουβέρτα. Παρακολουθήστε φρούριο-κτίριο στη δράση.

 

 

 

 

Πηγή: baby.gr