Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Πώς να κάνω το μωρό μου να χαμογελάσει

Πώς να κάνω το μωρό μου να χαμογελάσει

Με το πρώτο χαμόγελο του μωρού σας θα νιώσετε την καρδιά σας να «λιώνει» και το μόνο που θα θέλετε είναι να το ξανακάνει όσο πιο συχνά γίνεται. Δοκιμάστε 5 διαφορετικούς τρόπους για να διασκεδάσετε το μωράκι σας!

 

Κουκου –τσα

Στα μωρά αρέσει να κοιτάνε τους γονείς τους. Στην πραγματικότητα το λατρεύουν! Το διαχρονικό λοιπόν κουκου –τσα αυτό ακριβώς κάνει με μεγάλη επιτυχία: τα ψυχαγωγεί, τα διασκεδάζει και τα εκπαιδεύει. Με αυτό το παιχνίδι το μωρό σας καταλαβαίνει ότι τα πράγματα εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα κι αν δεν φαίνονται. Βλέποντας το πρόσωπό σας να ξεπροβάλλει πίσω από τον καναπέ ή τις παλάμες των χεριών σας, θα ξεσπά σε γέλια.

Γαργαλητό

Τα μωρά λατρεύουν να τα αγγίζουν άνθρωποι που τα αγαπούν και τους αγαπά. Δένονται ακόμα περισσότερο έτσι μαζί τους. Το απαλό γαργαλητό ή το χάδι με το δάχτυλο συνδυάζει άγγιγμα αγάπης και γέλιο μαζί.

Μιαμ μιαμ

Το μωρό σας είναι τόσο γλυκό που η μανούλα είναι αδύνατον να αντισταθεί και να μην το φάει! Το μωρό σας σίγουρα ξεκαρδίζεται όταν παίζετε αυτό το παιχνίδι, ότι δηλαδή τρώτε τα νόστιμα δαχτυλάκια των χεριών και των ποδιών του. Δοκιμάστε επίσης να σκάτε ρουφηχτά φιλάκια στην κοιλιά και τον λαιμουδάκο του.

Θέατρο

Τα μωρά τρελαίνονται όταν οι γονείς τους «τσαλακώνονται» και κάνουν ανόητα πράγματα για να γελάσουν. Ήχοι ζώων, χαριτωμένα τραγούδια , ψεύτικο φτέρνισμα ή χορός είναι κάποια από τα αστεία που μπορείτε να κάνετε με το μωρό σας μόνο και μόνο για να γελάσει. Στοίχημα ότι θα τα καταφέρετε;

Με ένα κομμάτι χαρτί

Δώστε στο μωράκι σας να παίξει με ένα κομμάτι χαρτί. Αφού το επεξεργαστεί στη συνέχεια θα το σκίσει. Δεν θα πιστεύετε τα γέλια που μπορεί να το πιάσουν!

 

 

 

Πηγή: baby.gr