Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Shopping: Ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα για παιδιά. Ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα

Ο καιρός ανοίγει, ο ήλιος άρχισε να κάνει την εμφάνισή του και τα παιδιά έχουν ήδη ξεμυαλιστεί βγάζοντας τα πρώτα φανελάκια και φορώντας τα πρώτα κοντομάνικα και ανοιξιάτικα ρούχα.

Για να ανανεώσετε τα παιδικά τους ρούχα, με νέα, μοντέρνα, ανοιξιάτικα και γεμάτα χρώματα, ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα και οικονομικότερα για εσάς που δεν έχετε το χρόνο να το κάνετε.

Τα Marks & Spencer «ντύνονται» με τα πιο «χαρούμενα» χρώματα και σχέδια και καλωσορίζουν το φετινό Πάσχα με τη νέα λιλιπούτεια συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017!

Τα t-shirts με στάμπες και αγαπημένες φιγούρες θα γεμίσουν τα παιδικά πρόσωπα με χαμόγελα. Οι μικρές fashionistas θα λατρέψουν τις φούστες και τα φορέματα σε έντονα χρώματα με παιχνιδιάρικα μοτίβα, ενώ τα αγόρια της παρέας τα αδιάβροχα μπουφάν, τα άνετα παντελόνια και τις φόρμες.

MS Kidswear SS17 2

Και όσο η άνοιξη δίνει τη θέση της στην πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι, τα μαγιό σε φωτεινά χρώματα, για αγόρια και κορίτσια, θα γίνουν το απαραίτητο κομμάτι για τη βαλίτσα των διακοπών!

Στα Marks & Spencer, οι νονοί θα ανακαλύψουν, μοναδικές ιδέες για πασχαλινά δώρα, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν τα αξεσουάρ με θέμα Star Wars για τα αγόρια και τσάντες σε ροζ μεταλλικές αποχρώσεις και ευφάνταστα σχέδια για τα κορίτσια, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

dfsdfs

Με έμφαση στον καινοτόμο σχεδιασμό και με διασκεδαστική διάθεση, η νέα παιδική συλλογή των M&S για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 προσφέρει υψηλής ποιότητας ρούχα και εντυπωσιακά παπούτσια και αξεσουάρ που θα κάνουν τα μικρά σας να ξεχωρίζουν με κάθε εμφάνιση τους!

MS Kidsdfsdfs
#marksandspencer

MS Kidswear SS17 12MS Kidswear SS17 16

MS Kidswear SS17 3MS Kidswear SS17 23MS Kidswear SS17 28


Πηγή