Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Sienna Isobel: Το πεντάχρονο μοντέλο που εντυπωσιάζει με τις πόζες του

Ξανθά, ίσια μαλλιά, γαλάζια αμυγδαλωτά μάτια, μεγάλα χείλη κι ένα γλυκύτατο βλέμμα. Η Sienna Isobel έχει δεκάδες χιλιάδες followers στα social media κι έχει ήδη ξεκινήσει την δική της πορεία στο μόντελινγκ.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου του 2016.  Στην ηλικία των τριών ετών, η μητέρα της, Sonia, δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram και άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες της κόρης της. Brands με παιδικά ρούχα, παιχνίδια και πρακτορεία μοντέλο, την προσέγγισαν σχετικά γρήγορα και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Σήμερα, το κοριτσάκι είναι πέντε ετών και έχει ήδη συνεργαστεί με επώνυμα brands. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ της συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και οι πόζες του θυμίζουν επαγγελματία.

Η μαμά της Sienna είναι μισή Αγγλίδα και μισή Τζαμαϊκανή. Αντίστοιχα, και ο μπαμπάς της, είναι μισός από την Ιρλανδία και μισός από την Τζαμάικα και αυτός ίσως είναι ο λόγος που το κοριτσάκι έχει αυτά τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

sienna isobel montelo 2

Η μητέρα της 5χρονης, Sonia Ellwood, διαχειρίζεται και σήμερα το προφίλ της κόρης της και ανεβάζει επαγγελματικές φωτογραφίες, αλλά και φωτογραφίες από το σπίτι ή το backstage κάποια φωτογράφισης. Η μικρή Sienna φαίνεται να απολαμβάνει να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και ποιος ξέρει, ίσως αυτή να είναι μόνο η αρχή μίας λαμπρής καριέρας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή