Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Τα πιο απίθανα μέρη στα οποία έχουν γεννήσει γυναίκες

Τα πιο απίθανα μέρη στα οποία έχουν γεννήσει γυναίκες

Με αφορμή το βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και το οποίο δείχνει μια έγκυο γυναίκα να γεννάει στο μπροστινό κάθισμα ενός αυτοκινήτου, παρουσιάζουμε τα πιο απίθανα μέρη στα οποία έγκυες γυναίκες έφεραν τα μωρά τους στον κόσμο.

 

Προτού πανικοβληθείτε, μάθετε ότι η πιθανότητα να συμβεί αυτό σε εσάς είναι εξαιρετικά χαμηλή, ειδικά αν περιμένετε το πρώτο σας παιδί. Αυτό επειδή σύμφωνα με έρευνες τοκετός εξπρές συμβαίνει μόνο σε όσες γυναίκες έχουν ήδη φέρει τουλάχιστον ένα παιδί στον κόσμο και έχουν μια καλή ανοχή του πόνου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, συμβαίνει!

Σε ένα αεροπλάνο

Μια γυναίκα γέννησε σε πτήση της Southwest Airlines από το Σαν Φρανσίσκο με προορισμό την Αριζόνα το περασμένο έτος. Το απίστευτο της ιστορίας είναι ότι οι συνεπιβάτες της δεν είχαν καταλάβει τίποτα μέχρι που άκουσαν το κλάμα του μωρού! Ο ομφάλιος λώρος κόπηκε με ένα ψαλιδάκι ομορφιάς ενός επιβάτη του αεροπλάνου που (ευτυχώς) είχε περάσει λαθραία στις αποσκευές. Βρέφος και μητέρα ήταν μια χαρά στην υγεία τους.

Σε βιβλιοθήκη

Το 2009 η Dominique Trevino ήταν σε λεωφορείο όταν άρχισε να νιώθει τις πρώτες συσπάσεις του τοκετού. Μια γυναίκα στο λεωφορείο (η οποία εργαζόταν σε νοσοκομείο) παρατήρησε τι συμβαίνει και κάλεσε ένα ασθενοφόρο. Είπε όμως στην Trevino να κατέβει στην πλησιέστερη στάση που ήταν στην βιβλιοθήκη. Μόλις κατέβηκε η Trevino, ξάπλωσε κατευθείαν στο πάτωμα, έσπρωξε δύο φορές και το κοριτσάκι της ήρθε στον κόσμο!

Σε ταχυδρομείο

Μια μέλλουσα μαμά στην Αγγλία βρισκόταν στο ταχυδρομείο το 2009, όταν ξαφνικά την έπιασαν οι πόνοι της γέννας! Το κοριτσάκι γεννήθηκε πριν προλάβει το ασθενοφόρο να έρθει!

Σε ένα ασανσέρ

Το 2012, μια έγκυος γυναίκα στην Τακόμα της Ουάσιγκτον ναι μεν βρισκόταν στο μαιευτήριο αλλά γέννησε στο ασανσέρ επειδή παγιδεύτηκε εκεί μαζί με μια νοσοκόμα και μια μαία. Το αγοράκι της γεννήθηκε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά αλλά χρειάστηκαν 2 ώρες για να απεγκλωβιστούν από το ασανσέρ. Ο σύζυγος της γυναίκας είχε φυσικά «κολλήσει» έξω από το ασανσέρ!

Στο εμπορικό κέντρο

Η 19χρονη Chastity Davis, γέννησε μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο του Μίτσιγκαν το 2010. Με τη βοήθεια περαστικών έφερε στον κόσμο το μωρό της πριν προλάβει το ασθενοφόρο να φτάσει.

Σε ένα κλαμπ στριπτίζ

Εντάξει, για την ακρίβεια στο πάρκινγκ ενός κλαμπ στριπτίζ . Μια γυναίκα στο Τενεσί βρισκόταν στο πίσω μέρος ενός ταξί καθ’ οδόν για το μαιευτήριο αλλά το κοριτσάκι της πραγματικά βιαζόταν και αναγκάστηκαν να σταματήσουν. «Απλά άτυχε να σταματήσω στο συγκεκριμένο σημείο», δήλωσε ο οδηγός του ταξί. Το κλαμπ πάντως πρόσφερε ροζ ρούχα για την μαμά και την μικρή της.

 

 

 

Πηγή: baby.gr