Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

The Bucket List Family: Η 5μελής οικογένεια που ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο

Μπορεί όλοι να λατρεύουμε τα ταξίδια, πόσοι όμως στα αλήθεια θα πουλούσαμε όλα μας τα υπάρχοντα για να ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο;

Αυτό ακριβώς τόλμησαν η Jess και ο Garet Gee. Όλα ξεκίνησαν το 2015, όταν ο Garret πούλησε μία εφαρμογή που ετοίμαζε από το Πανεπιστήμιο, στο Snapchat. Παντρεμένοι πια, η Jess και ο Garret ήξεραν ότι ήταν η στιγμή να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους και αποφάσισαν να πουλήσουν ό,τι είχαν και δεν είχαν και να ταξιδέψουν σε μέρη που πάντα ήθελαν.

Τα τελευταία έξι χρόνια, το ζευγάρι έχει επισκεφτεί 85 χώρες. Σε κάποιες έμειναν περισσότερο, σε άλλες λιγότερο. Στο διάστημα αυτό απέκτησαν τρία παιδιά, τα οποία ήθελαν να μυήσουν στη μαγεία των ταξιδιών και στην εξερεύνηση νέων πολιτισμών.

Η Jess και ο Garret δημιούργησαν το The Backet List Family, ένα ολόκληρο project με site και παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από το οποίο μοιράζονται με τους χρήστες του διαδικτύου τις εμπειρίες από τα ταξίδια τους και δίνουν συμβουλές σε άλλους λάτρεις των ταξιδιών.

Το ζευγάρι και τα τρία τους παιδιά έχουν κολυμπήσει με φάλαινες στην Τόνγκα, έχουν απολαύσει το πρωινό τους δίπλα σε καμηλοπαρδάλεις στην Κένυα, έχουν κοιμηθεί σε κάστρα στη Ιρλανδία και έχουν ζήσει σαν ντόπιοι σε πολλά μέρη σε όλον τον κόσμο.

Τα τελευταία δύο χρόνια η βάση τους είναι η Χαβάη, συνεχίζουν όμως τα ταξίδια με κάθε ευκαιρία. Στην Χαβάη κάνουν surf κάθε μέρα και όπως αναφέρουν στο thebucketlistfamily.com, απολαμβάνουν την ηρεμία και τη φύση που τους παρέχει το νησί.

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει στο Instagram και “ταξιδέψτε” κι εσείς μαζί τους.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @thebucketlistfamily




Πηγή