Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Tips για μαμάδες: Αυτός είναι ο σωστός καθαρισμός προσώπου πριν τον ύπνο

Όλες οι γυναίκες επιθυμούν να έχουν μια όμορφη και υγιή επιδερμίδα. Στην καθημερινή ζωή που είναι γεμάτη χάος και πολλές υποχρεώσεις δεν υπάρχει όμως ο χρόνος ή η οικονομική δυνατότητα να περιποιηθούν τον εαυτό τους όπως θα ήθελαν. 

Σωστά;

Οι περισσότερες από εμάς δεν αφιερώνουμε ούτε 20 λεπτά για την φροντίδα της επιδερμίδα μας ενώ πολλές γυναίκες παραλείπουν τον σχολαστικό βραδινό καθαρισμό. Ακόμα κι αν αποφεύγετε να βάφεστε – ειδικά αν την περίοδο αυτή δουλεύετε από το σπίτι- μην ξεχνάτε να καθαρίζετε το πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο. Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική και δεν πρέπει να την παραμελείτε.

Το δέρμα σας πρέπει λοιπόν να το περιποιείστε. Φροντίστε την επιδερμίδα σας, πλένοντας κάθε βράδυ το πρόσωπό σας, αποφεύγοντας το ζεστό νερό καθώς στεγνώνει το δέρμα. Με ένα βαμβάκι εμποτισμένο σε γάλα, σκουπίστε το πρόσωπό σας για να ξεμπλοκάρετε τους πόρους και να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα βρωμιάς.Αν έχετε χρόνο κάντε ένα απλά μασάζ στο πρόσωπο με ένα σπιτικό scrub και στη συνέχεια αφού το ξεπλύνετε με άφθονο νερό απλώστε μια κρέμα νυχτός.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ποια πρέπει να είναι η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς σας:


Πηγή