Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Tips για μαμάδες: 10 ασκήσεις για να χάσετε το λίπος στην κοιλιά

Συχνά πολλές γυναίκες, πιστεύουν ότι αν αδυνατίσουν θα αποκτήσουν αυτόματα και επίπεδη κοιλιά και απογοητεύονται όταν διαπιστώνουν το αντίθετο. Το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς όμως, δε φεύγει εύκολα και χρειάζεται συνδυασμός διατροφής και άσκησης για να δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με έρευνες, υπάρχουν τουλάχιστον πέντε διαφορετικά γονίδια που εμπλέκονται στην ποσότητα λίπους που αποθηκεύεται γύρω από τη μέση. Ο τρόπος ζωής ωστόσο συμβάλλει καθοριστικά στο αν θα αποκτήσετε σωσίβιο γύρω από τη μέση.Η τακτική άσκηση, η σωστή διατροφή και η διαχείριση του άγχους θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σε σημαντικό βαθμό το στόχο σας.

Όπως προκύπτει από μελέτη της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ, οι ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης βοηθούν στην απώλεια λίπους από την περιοχή της κοιλιάς.Προσπαθήστε λοιπόν εντάξετε στην καθημερινότητά σας ασκήσεις που εστιάσουν στο σημείο που θέλετε να χάσετε λίπος.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε δέκα ασκήσεις, κατάλληλες και για αρχάριες, και έχουν στόχο την απώλεια λίπους γύρω από την περιοχή της κοιλιάς.


Πηγή