Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

To ποστ αυτού του μπαμπά είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα κι αυτός είναι ο λόγος (pics)

Στην Αμερική βρίσκονται ακόμη σε καραντίνα και όλοι οι γονείς κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να απασχολήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι.

Αυτό σημαίνει ότι πολλοί γονείς με χιούμορ θα αναρτήσουν φωτογραφίες και βίντεο από τα ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα που τους συμβαίνουν αυτή την περίοδο. Ο Chris Kyle, πατέρας και ιδιοκτήτης καταστημάτων με φωτογραφίες, photobooth και ενός κέντρου αισθητικής, καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι να στηρίζει ο ένας τον άλλο αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι.

«Έτσι, προσπάθησα να υποστηρίξω μια άλλη επιχείρηση σήμερα. Ονομάζεται Ava’s Kitchen, άνοιξε στα τέλη Απρίλη. Είναι μια αρκετά καθαρή επιχείρηση, αλλά αφήστε με να σας πω μερικά πράγματα για την ιδιοκτήτριά του!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που τον δείχνει στην κουζίνα της κόρης του Ava.

«Αρχικά ρώτησα γιατί υπάρχουν μπαλόνια στην καρέκλα μου. Δεν είναι τα γενέθλιά μου. Και μου απάντησε, ότι πρέπει να κοιτάζω τη δουλειά μου και πως αυτά είναι της μαμάς.

Περίμενα την παραγγελία μου για περίπου 45 λεπτά και ήμουν ο μόνος πελάτης. Αν και στην αρχή είχε όλη την καλή διάθεση, μετά σταμάτησε για περίπου 20 λεπτά για να παρακολουθήσει το Paw Patrol.

Αν και το service θα μπορούσε να είναι καλύτερο, η μαγείρισσα είναι αξιολάτρευτη. Οπότε θα της δώσω ακόμη μία ευκαιρία!».

Τα σχόλια ξεπέρασαν τα 1.300 και η φωτογραφία του έγινε viral μέσα σε μόνο λίγες ώρες.

Δείτε φωτογραφίες από την αξιολάτρευτη κόρη του στη gallery που ακολουθεί. Σίγουρα θα σας φτιάξει την ημέρα.




Πηγή