Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ξέγνοιαστο παιχνίδι και στις διακοπές! 5 ιδέες που θα σας λύσουν τα χέρια

Ξέγνοιαστο παιχνίδι και στις διακοπές! 5 ιδέες που θα σας λύσουν τα χέρια

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και στο μυαλό μας υπάρχει μία μόνο λέξη! Διακοπές! Βέβαια όταν έχουμε παιδιά, ακόμα και αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι φαίνεται!

Τα παιδιά λατρεύουν το καλοκαίρι! Ο ήλιος, η θάλασσα και οι ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, οδηγούν στο απόλυτο ξεσάλωμα! Πώς όμως μπορούμε να πρετοιμαστούμε κατάλληλα για τις οικογενειακές μας διακοπές και να εφοδιαστούμε με τα απαραίτητα παιχνίδια που θα κρατήσουν το μικρό μας απασχολημένο και ευχαριστημένο;

1.Επιτραπέζιο μικρού μεγέθους
Τα παιδιά λατρεύουν τα επιτραπέζια, το ίδιο και εμείς φυσικά! Πάρτε ένα επιτραπέζιο σε μέγεθος τσέπης και θα μπορείτε να το απολαύσετε πάντα και παντού!

2. Μπάλα για τη θάλασσα
Τα παιδιά μπορούν να παίζουν στην παραλία ώρες ατέλειωτες. Σκεφτείτε έξυπνα και γλιτώστε χώρο, παίρνοντας μία μικρή και ελαφριά μπάλα για παιχνίδια στη θάλασσα και στην αμμουδιά.

3. Κούκλες μινιατούρες!
Δεν πιάνουν πολύ χώρο και μπορούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές στις πιο απίστευτες ιστορίες. Πριγκίπισσες, γοργόνες, στρατιωτάκια, πολεμιστές ή ό,τι άλλο θέλετε, θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι του παιδιού σας στις διακοπές και θα μπορεί να τις πάρει μαζί του οπουδήποτε!

4. Μπλοκ ζωγραφικής και μαρκαδόροι μικρού μεγέθους
Τα περισσότερα παιδιά έχουν αδυναμία στη ζωγραφική. Αντί να ψάχνετε δεξιά αριστερά γαι χαρτί και στυλό, καλύτερα να είστε εφοδιασμένη με ένα μπλοκ ζωγραφικής με λίγες σελίδες και μαρκαδόρους pocket size. «Των φρονίμων τα παιδια…»

5. Κουβαδιάκια
Είναι το must των καλοκαιρινών διακοπών! Μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας στις διακοπές το αγαπημένο κουβαδάκι και τα συναφή εξαρτήματα του μικρού σας, για ατελείωτη διασκέδαση στην παραλία!

 

Πηγή: mothersblog.gr