Κυριακή , 21 Δεκέμβριος 2025

Αχινομακαρονάδα

.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }

Υλικά για 4 άτομα

  • 200 γραμμάρια αβγά αχινού ωμά
  • 500 γραμμάρια σπαγγέτι Νο 6
  • 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες και τριμμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })

Εκτέλεση

  1. Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και σουρώνετε καλά.
  2. Σε ένα τηγάνι με λάδι σωτάρετε το κρεμμύδι.
  3. Προσθέτετε το βασιλικό, τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και αν χρειάζεται λίγο νερό.
  4. Αφήνετε σε μέτρια φωτιά να δέσει η σάλτσα και τέλος ρίχνετε τα μακαρόνια.
  5. Ανακατεύετε καλά να πάρουν μια βράση και κατεβάζετε από τη φωτιά.
  6. Σερβίρετε τα μακαρόνια και από πάνω τα αβγά αχινού. Μπορείτε να γαρνίρετε με φύλλα βασιλικού.

Source link

Ελέγξτε επίσης

Επτά τρόποι για να κάνετε το πρωινό σας τοστ πιο νόστιμο, σύμφωνα με σεφ

Το τοστ είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο εύκολα, γρήγορα και ευέλικτα πρωινά που μπορεί …

Daily-News.GR