Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Γιορτινό ζελέ σαμπάνιας με κόκκινα φρούτα για να εντυπωσιάσετε στο ρεβεγιόν

Στα γιορτινά μας τραπέζια έχουμε πάντα στόχο να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας με τις γεύσεις και τα εντυπωσιακά πιάτα που θα τους προσφέρουμε.

Πόσο μάλλον στο τραπέζι του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, που οφείλει να είναι το πιο ξεχωριστό όλου του χρόνου. Δεκάδες αλμυρά και γλυκά εδέσματα περνούν από το γιορτινό τραπέζι, που συγκεντρώνει οικογένεια και φίλους. Κάθε νοικοκυρά δίνει τον καλύτερο της εαυτό στην προετοιμασία για να τους καταπλήξει.

Εκείνη την ημέρα εκτός από τα πλούσια φαγητά και γλυκίσματα πρωταγωνιστεί και η σαμπάνια! Ο αφρώδης οίνος είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς, αφού χάρη στην λεπτή και ντελικάτη γεύση της, σου δίνει την δυνατότητα να πιεις και ένα ποτήρι παραπάνω, χωρίς να ζαλιστείς.

Επιπλέον, το παιχνίδισμα που προκαλούν οι φυσαλίδες της στον ουρανίσκο και το πολυαναμενόμενο άνοιγμα της στην αλλαγή του χρόνου την καθιστούν ιδανική για την ημέρα που θέλει λίγο glam παραπάνω.

Ένα γιορτινό ζελέ σαμπάνιας, με μια ελαφρώς γλυκιά γεύση και κόκκινα φρούτα! Τα υλικά ελάχιστα όπως και ο χρόνος παρασκευής.

Δείτε τη συνταγή για το πιο πρωτότυπο, εντυπωσιακό και εύκολο ζελέ σαμπάνιας στο bovary.gr.


Πηγή