Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Δεν πρόλαβες να μαγειρέψεις; Μην ανησυχείς, υπάρχει το Forky.gr

Είναι κάποιες μέρες που νιώθω ότι ακόμη κι αν είχα 10 πόδια και 10 χέρια, πάλι δεν θα προλάβαινα να κάνω όλα όσα πρέπει.

Είναι μέρες που το πρόγραμμα είναι τόσο φορτωμένο, που το μόνο που λαχταρώ (το ξέρω ότι είναι πολλές σαν εμένα) είναι να έρθει επιτέλους εκείνη η στιγμή που θα χαλαρώσω επιτέλους στο κρεβάτι μου.

Η εργαζόμενη μητέρα, όπως κι εγώ, τρέχει διαρκώς. Να ετοιμάσει το πρωί τα παιδιά για το σχολείο, να φύγει τρέχοντας για τη δουλειά, ελπίζοντας πως δεν θα καθυστερήσει για άλλη μία φορά, να παραβρεθεί σε διάφορα meetings και επαγγελματικά ραντεβού, να φύγει και πάλι τρέχοντας για το σπίτι μόλις τελειώσει τη δουλειά της, να πάρει τα παιδιά για να τα πάει σε όλες εκείνες τις εξωσχολικές δραστηριότητες (μπαλέτο, κολυμβητήριο, μουσική, ξένες γλώσσες) και κάποια στιγμή να γυρίσει σπίτι, να τα κάνει μπάνιο και να τα ετοιμάσει για ύπνο.

Μέσα σε όλο αυτό το ήδη φορτωμένο πρόγραμμα, υπάρχει και κάτι άλλο πολύ σημαντικό: το φαγητό! Κι όσο κι αν εσύ μπορείς να τη βγάλεις με κάτι πολύ πρόχειρο, τα παιδιά πρέπει να φάνε ένα υγιεινό και καλομαγειρεμένο φαγητό.

Σολομός με sauce εσπεριδοειδών & άσπρο - μαύρο ρύζι

Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείς! Υπάρχει το Forky.gr, μια πρωτοποριακή online υπηρεσία παραγγελίας μαγειρευτού φαγητού, χάρη στην οποία μπορείς να απολαμβάνεις εύκολα σπιτικό φαγητό είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι, και χωρίς να νιώθεις ενοχές.

Ακολουθώντας τρία απλά βήματα (σύνδεση ή εγγραφή, επιλογή πιάτου & ολοκλήρωση) από το site μπορείς να παραγγείλεις το πιάτο που επιθυμείς και να ορίσεις μάλιστα την ώρα παράδοσης του φαγητού, είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο.

Και σε περίπτωση που νιώθεις ενοχές για το έτοιμο φαγητό που θα δώσεις στα παιδιά σου, η απάντηση είναι και πάλι forky.gr γιατί οι σεφ του ετοιμάζουν, καθημερινά, τα πιο υπέροχα πιάτα πάντα με αγνά και φρέσκα υλικά!
Σαλάτα με καπνιστό σολομό, αγγουράκι και άνηθο

Όσο για σένα και εκείνη την δίαιτα που δεν καταφέρνεις με τίποτα να ακολουθήσεις; Δίπλα σε κάθε πιάτο, αναφέρονται και οι θερμίδες!

Μία είναι λοιπόν η λύση. Για ένα μαμαδίστικο φαγητό, μαγειρεμένο με μεράκι και πάθος από εξαιρετικούς σεφ, με αγνά υλικά, καθημερινά από Δευτέρα έως και Σάββατο 12:00 – 18:30, επισκεφθείτε το forky.gr και παραγγείλτε μέσα σε ένα λεπτό!
 


Πηγή