Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Η μοναδική εμπειρία «carpo» επέστρεψε ανανεωμένη στο Κολωνάκι

Το πρώτο κατάστημα της οικογένειας carpo, εκεί από όπου ξεκίνησε πριν δώδεκα χρόνια η ιστορία επιτυχίας του διεθνούς πλέον brand, υποδέχεται το φθινόπωρο ανανεωμένο!

Στο γνώριμο σημείο, στον αριθμό 6 της οδού Κανάρη, οι επισκέπτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την ξεχωριστή εμπειρία carpo σε έναν μεγαλύτερο χώρο. Ένας χώρος καθημερινής πολυτέλειας, στον οποίο δεσπόζουν τα αρώματα των φρεσκοψημένων ξηρών καρπών, της φίνας σοκολάτας και της μοναδικής αίσθησης του φρεσκοκομμένου καφέ, δημιουργώντας μια εμπειρία που ξυπνά αναμνήσεις και συναισθήματα ζεστασιάς σε κάθε επίσκεψη!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μοναδική εμπειρία carpo

Το
carpo Κολωνάκι άνοιξε τις πόρτες του το
Δεκέμβριο του 2011, έναν ιδιαίτερα δύσκολο
χειμώνα επιχειρηματικά για την Αθήνα
και την Ελλάδα. Έχοντας πάνω από είκοσι
χρόνια εμπειρίας στο εμπόριο των ξηρών
καρπών, το κατάστημα σύμβολο για την
εταιρεία γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη
της οικογένειας Κοντόπουλου να προσφέρει
σε κάθε επισκέπτη του ένα διάλειμμα
χαράς, απόλαυσης και ατομικής καθημερινής
πολυτέλειας, που αποτελούν μια κορυφαία
εμπειρία. Σήμερα η εταιρεία carpo αριθμεί
έξι καταστήματα λιανικής στην Αθήνα,
τέσσερα στο Λονδίνο και ένα στο Ντουμπάι.
Την ίδια στιγμή, ένα νέο, εμβληματικό
κατάστημα carpo ετοιμάζεται στο πιο
κεντρικό σημείο του Λονδίνου, για να
αποτελέσει το απόλυτο ορόσημο για την
ελληνική εταιρεία διεθνώς.

Στη διάρκεια της πορείας του, το carpo έχει αναπτύξει ένα δικό του δίκτυο συνεργατών από ανεξάρτητους μικρούς παραγωγούς από όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας ότι προσφέρει μόνο τις καλύτερες ποικιλίες ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων, σοκολάτας και μελιού, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό «ταξίδι» για τις αισθήσεις, με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο. Όπως σε όλα τα καταστήματα carpo, έτσι και στο ανανεωμένο κατάστημα στο Κολωνάκι η μυρωδιά των φρεσκοψημένων ξηρών καρπών, το χαμογελαστό προσωπικό με το ζεστό καλωσόρισμα, και η ντελικάτη διακόσμηση που συνδέει πολιτισμούς και ανθρώπους συνεχίζουν να αποτελούν τα κυρίαρχα και αγαπημένα στοιχεία στον χώρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως σημειώνει και ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας Κώστας Κοντόπουλος: «Είμαι ειλικρινά συγκινημένος που βλέπω το πρώτο μας κατάστημα να αναγεννιέται και να καλωσορίζει και πάλι όλους τους αγαπημένους μας επισκέπτες που μας στηρίζουν εδώ και 12 χρόνια! Σήμερα είναι η αρχή μιας νέας ιστορίας carpo και εύχομαι με τη συνέπεια, τη σεμνότητα, την αφοσίωση και τον σεβασμό μας να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον, ξυπνώντας μνήμες μέσα από τα προϊόντα μας αλλά και δημιουργώντας νέες μέσα από τη μοναδική εμπειρία αισθήσεων που προσφέρουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Για εμάς αυτό αποτελεί μεγάλη ευθύνη».

carpo Kolonaki -Κανάρη
6, Κολωνάκι, Αθήνα

Ακολουθήστε την εμπειρία carpo -Ιnstagram
| facebook
| linkedin
| www.carpoworld.gr




Πηγή